reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja biorę kwas foliowy (folik) i Rexorubie(poszukajcie sobie składu na necie jak coś) ale to ze względu na wapń - wydawał mi si estrasznie ważny w rozwoju kręgosłupka itd. na początku. Doktorek zaakceptował, że moge brać dalej:tak:

Chciałam jesczze jakies żelazo- bo mam ciut za niską hemoglobinę, ale odradził na razie żeby nie obciążać dzidzi:no:

ale gdybym brała juz jakies kompletne witaminki z kwasem foliowym w składzie, to już osobno foliku bym nie brała...

reklama
Mi dzisiaj tez wszystko denerwuje.
Wyciągłam gazetki do poczytania i od razu odłożyłam.
Skacze ciągle po kanałach, ale nic mnie nie interesuje.
Ani leżeć ani chodzić .... Sama jestem zła na siebie.... Dobrze, że A dziś nie ma, bo by mu się oberwało na pewno.... Byle do jutra. Mam nadzieję, że będzie lepiej.

Na bol glowy apap albo meliska, tez czasem pomaga:-)A ilosc badan usg napewno zalezy od lekarza ja mysle ze teraz to pewnie dopiero kolo 20 tyg bede miala bo jak pojde nastepnym razem do gina na wizyte to bedzie juz slychac tetno przez aparat polozna sprawdzi a wiec usg nie bedzie potrzebne. A i poronienia sa wskazaniem do czestszych badan usg

Dziewczyny mam pytanie czy jeżeli boli mnie np. głowa, czy dzidzia to odczuwa bardzo? Jeśli nie jest jeszcze tragicznie nie chce brać niczego, ale też nie wiem jak dzidzia odczuwa:baffled::angry:,

Wiesz dzidzia bolu nie odczuwa twojego, ale odczuwa stres zwiazany z tym ze ty walczysz z bolem. Wytwarzasz wtedy hormony stresu i dziecie moze byc niespokojne:confused:

Aga mi pomaga, nawet lekarz mi zalecil:-)Acha podczytalam na twoim drugim forum ze cie ssie:wściekła/y:Wiesz co to mamy te same objawy, ja tez jestem ciagle glodna. To ssanie potrafi mnie w nocy obudzic:baffled:

reklama
Ja od około 9tc mam napady głodu w nocy i muszę wstać o 3 lub 4 nad ranem (choć strasznie mi się nie chce) i coś zjeść. I nie ma znaczenia czy ostatni posiłek był o 19 czy 21. Dziwne to jest ale już się przyzwyczaiłam jakoś.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry