reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
w pierwszej ciąży były w 19 w drugiej w 17 może to już :confused:
najpierw było jakieś przesuniecie potem szarpnięcie a teraz cisza ech...

no ja chyba jeszcze musze ciut poczekać...zaczynam 14 :)

chwilowo znikam, obowiązki wzywają :) jak sie uda to może jeszcze do Was zajrzę :))papappapa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć.

Witam nową sierpnióweczkę- Mika 75.
Mamy podobny termin porodu. Mi wypada na 2.08. :blink: Tylko, że to moje pierwsze dziecko.

W mnie niedziela spokojna. Na spacerek z mężusiem poszłam. Wczoraj byłam u kolezanki i jej synusia. Miałam mała imprezekę u rodziców, mój tata miał urodzinki, ale długo nie siedziałam.
Jak myśle że jutro znowu do pracy :wściekła/y:

Zmykam oglądać filmik. Dobranoc dziewczyny!

ja tez już zmykam na jakis filmik i nogi wyciągnąć dzisiaj znowu czuje się jakoś dziwnie i brzuch pobolewa,czasami nawet to sie zastanawiam czy ja wogole w ciazy jestem:confused:

Dobranoc,kolorowych snów

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aneczka wg drugiego suwaczka jestes w 16tyg a wiec odczuwanie ruchow jest u ciebie mozliwe. Ja w poprzedniej ciazy wlasnie w 16 zaczynalam je czuc. A ze jestem swiezo po ciazy to wiem dokladnie jak te kopniaczki wygladaja i u mnie napewno narazie jeszcze nic i nawet nie spodziewam sie, wg mnie to za szybko. :confused:

Moga byc i sledzie:confused:Ale jak naprawde kopnie to bedziesz odrazu wiedziec:-)Kurcze ale nalesniki dzis zrobilam i nawet zjadlam, a tak to ciagnie mnie w kierunku zupek chinskich:szok:Niezdrowa zachcianka:no:

Hej!
Matko dziewczyny ale macoe tempo!
INKA trzymam kciuki, żeby wszystkie badania były pomyślne!
ZOA u Ciebie podbnie:happy: Będzie dobrze dziewczyny!

Ja od 2 dni czuję delikatne ruchy Bąbla - to nie kopniaki tylko tak jakbym miała motylka w brzuchu, który by mnie delikatnie smyrał skrzydełkami. Do wczoraj jeszcze się zastanawiałam czy to, to...ale dzis po obiedzie tak mnie łaskotało...:tak::tak: Z Anielką też na początku tak miałam tylko zdecydowanie później bo w 18tyg.

Ja już się nie mogę doczekać wtorku... mam nadzieję, że na usg będzie dobrze - nie mogę przestać o tym myśleć...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry