reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam i ja z rana,ja dopiero w środę mam zamiar iść do lekarza na pierwsze usg,a 10 wizyta u mojego gina i napewno zleci mi badania
dzis znow mnie brzuch boli,ale nie dolem tylko na wysokości trzustki:-(,ale z tym teżw środe sie wybieram bo ileż można sie tak zwijać

reklama
Piwonia_2 no to pewnie srody nie mozesz sie doczekac. Moj gin powiedzial ze jak boli brzuch to wziac no-spe ze lepiej wziac niz czekac na skurcz, bo tak moze sie skonczyc.
Aneczka kurcze sledzie z jogurtem:szok:Niezla kombinacja nie dziwie sie ze sniadanko ci nie wchodzi, ja juz sie denerwuje wizyta i tez sniadanie cos mnie nie ciagnie

Hej Witajcie :)
mnie od rana głowa boli, a o kawie nie mam co marzyć bo na samą mysl już mnie mdli :)

Cześć.

Witam nową sierpnióweczkę- Mika 75.
Mamy podobny termin porodu. Mi wypada na 2.08. :blink: Tylko, że to moje pierwsze dziecko.

W mnie niedziela spokojna. Na spacerek z mężusiem poszłam. Wczoraj byłam u kolezanki i jej synusia. Miałam mała imprezekę u rodziców, mój tata miał urodzinki, ale długo nie siedziałam.
Jak myśle że jutro znowu do pracy :wściekła/y:

Zmykam oglądać filmik. Dobranoc dziewczyny!

Witam Cię. widzę że jesteś świerzo upieczoną małżonką aaa i niedługo mamuśką, gratulacje :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc Aga jak sie dzis czujesz? Wkurzam sie troche na ten antybiotyk ale jak trza to trza. Za chwile na obiad robie sobie watrobke tak mnie cos nawiedzilo dzis

Cześć laseczki:-)
Witam się i jak zwykle muszę nadrobić zaległości w postach!
Odbieram dziś moje pierwsze wyniki. Trzymajcie kciuki!

reklama
kasia no dzis jako tako.....wczoraj znow mnie glowa bolala i to jeszcze przez cala noc....cisnienie mialam 98/50 a puls 89......masakra jakas......spac nie moglam i nawet apap nie pomagal.....i wstalam z bolem znowu.....wzielam tabletke rano i jak na razie nie jest zle oby znow mnie nie zaczela mocniej bolec,,.....a boli mnie tak z tylku jakby mi ktos kijem przywalil wrrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry