reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witaj Natt. Spokojnie niejedna z nas przezywa to samo, razem damy rade.
Roksana113 jestem. Maly lepiej ale jeszcze chrypi musze z nim jechac na kontrole a co u was

reklama
jak na razie dobrze...tylko znowu dopadł mnie pecherz...jakie to wkurzajace:wściekła/y: piecze i boli na przemian...lekarka wypisała mi urosept ale jak było dobrze to nie brałam a teraz znowu sie zaczęło:wściekła/y: dobrze ze mdlosci już dawno nie mialam i ogólnie dobrze sie czuje. tylko teraz muszę uporać sie z pecherzem:baffled:

roksana113 no ja wlasnie dzis bylam u gina mialam posiew moczu wyszly bakterie i dostalam antybiotyk wlasnie na pecherzmam nadzieje ze pomoze bo co chwila mi nawraca a ten urosept to nie za slaby jest mialas posiew?
natt to forum jest naprawde super atmosfera milutka, a i pomoc zawsze mozna znalezc, takze zapraszamy czesto:-)

dziewczyny kupcie sobie żurawinę na pęcherz i jak sie da to pijcie wode Jana do kupienia w aptece i dużych sklepach,ja tak całe dwie poprzednie ciąże pilam i problemy zawsze mijały

moja mama przyniosla dzisiaj zielone rękawiczki dla mojego synka i mówi ze miała kupić jeszcze różowe dla Beatki:baffled: ja jeszcze nie wiem nawet co bedzie a ona juz nazwała moja córkę:wściekła/y: BEATKA:dry: NAJLEPSZA TO I TAK BYŁA MOJA TEŚCIOWA.mówimy jej z mężem jak damy na imię córeczce że bedzie Roksana a ona ze w żadnym wypadku bo to brzydkie imię i bedzie na nia mówić ''osrana'' :wściekła/y: normalnie podniosła mi cisnienie......:wściekła/y:
tak sie zastanawiam czy naprawde nie zmienić...mam jeszcze 6 msc do namysłu.

żurawine piję codziennie...a lekarka powiedziała ze w moczu są liczne bakterie ale nie nalezy sie tym przejmować...no trudno bede musiała na razie brać urosept:dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No ale wymyslila:szok:A wy sie nie przejmujcie tylko nazwijcie dziecko jak wy chcecie a nie jak ktos wam wymysla. Choc ja ze swoim pomyslem nie wiem czy sie nie wycofac wymyslilam Nikole a teraz mi sie wymyslila Ania. Sama juz nie wiem, zreszta niedlugo sie okaze czy jest sens wymyslac w ogole imie dla dziewczynki:wściekła/y:

Roksana co do imienia macie jeszcze czas,ja tez mialam swoje typy,ale jak zobaczyłam córcie jak sie urodzila to od razu z męzem tylko jedno nam wtedy pasowało

no fakt na bakterie to w sumie najlepszy jest antybiotyk,tak przynajmniej leczę mojastarszą córe przy infekcjach dróg moczowych

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry