Piwonia_2
Fanka BB :)
a tego niewiedziałam,ja wiem,że po pierwszym porodzie miałam balsam Szostakowskiego i bardzo szybko wszystko sie ladnie zagoiłokorą dębu najlepiej sie podmywać po porodzie, szybciej rany sie kojąpolecam
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a tego niewiedziałam,ja wiem,że po pierwszym porodzie miałam balsam Szostakowskiego i bardzo szybko wszystko sie ladnie zagoiłokorą dębu najlepiej sie podmywać po porodzie, szybciej rany sie kojąpolecam
![]()
a tego niewiedziałam,ja wiem,że po pierwszym porodzie miałam balsam Szostakowskiego i bardzo szybko wszystko sie ladnie zagoiło
Mika ja piję "alveo" firmy Akuna i "onyx"-pół daweczki minerałów!ale to już prawie rok jak tego używam więc to nie jest tak że w ciąży zaczełam o siebie dbać,zrobiłam to dużo wcześniej i wyniki badan mam teraz rewelacyjne,żadnych brakówa bierzecie jakieś witaminy?
witamin jeszcze nie biore tylko sam kwas foliowy.....chociaz zastanawia to mnie troche czemu moja gin nic mi nie każe brać..przeciez sama wie jaki ja mam osłabiony teraz organizma bierzecie jakieś witaminy?

zgadzam sie z tym co napisałaśpiwonia może poradźmy tak:"nasiadówki sa super ale najpierw trzeba sie poradzić gina albo farmaceuty bo w ciązy nie stosowałyśmy",co ty na to piwonia?
ja łykałam kwas w listopadzie i w grudniu,bo gin zalecił,już nie łykam,nie wiem,powinnam jeszcze łykać?