reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Masz liczne bakterie i masz sie nie przejmowac, ja mialam to samo i po zrobieniu posiewu wyszlo ze bakterie sa i to bardzo duzo bo az 10000. Takze dziwne podejscie ma ten twoj lekarz, tak mi sie bynajmniej wydaje:baffled:

reklama
No Piwonia musze to musze brac ten antybiotyk ale moze to sprawe zalatwi definitywnie a potem postaram sie o te wode Jana:tak:
Roksana ja to mam silne przeczucie ale w twoim wypadku ze bedziesz miala corcie, ja jakos niedowierzam

mam nadzieje ze antybiotyk nie bedzie potrzebny....mam co do nich uraz:no:

kasia moze dlatego ten urosept...ale ja sobie troche olałam przyjmowanie i wrócilo to cholerstwo:wściekła/y:

Aaaa to na drugi raz sobie nie olejesz;-)Dobra koncze bo moj starszy wyrywa mi komputer. Do potem:-)
Tesciowej juz nie mam takze wypisuje sie z takowego watku

urosept też jest dobry bo ziołowy ale jak miałam problemy z nerkami i pęcherzem to robiłam sobie nasiadówki w ziołach,to też odkarza i działa bakteriobójczo,najlepiej jest dużo pic aby nerki przefiltrowały te bakteryjki które są nieodpowiednie:)polecam też ziółka "urosan" do kupienia w zielarskim albo w aptece,smakują masakrycznie (przynajmniej ja miałam takie wrażenie) ale działają moczopędnie i dośc szybko dzięki nim mozna się pozbyć zapalenia pęcherza i bakterii:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry