reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dziewczyny poradźcie, czy bedąc w ciąży można farbować włosy? słyszałam tylko tyle że jest ryzyko iż odcien może wyjść ciut inny... co myslicie?

Ja rozmawiałam kiedyś na ten temat z koleżanką -fryzjerką ona mi powiedziała,że w początkowych miesiacach odradza,ale w połowie ciąży czemu nie;-)

Ja rozmawiałam kiedyś na ten temat z koleżanką -fryzjerką ona mi powiedziała,że w początkowych miesiacach odradza,ale w połowie ciąży czemu nie;-)

ja jestem w 14 tyg, chyba zaryzykuję, muszę sobie jakoś humor poprawić :)

zmykam, jadę córke do szkoły tanca zawieść :) niech sobie pobuja troszke :)) wlecę później papapśki :))):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aneczka2425 ja teraz myśle o DARII:-D
Mika75 ja farbowałam wlosy z tym ze fryzjerka starała sie nie dotykac zbytnio skóry, mysle ze po trzecim miesiacu mozna pozwolic sobie na farbowanie.

dziewczyny poradźcie, czy bedąc w ciąży można farbować włosy? słyszałam tylko tyle że jest ryzyko iż odcien może wyjść ciut inny... co myslicie?
Też miałam ten dylemat. Odrosty miałam niesamowite i strasznie korciło mnie, żeby pofarbować, ale się bałam. Z tego szczęścia, że jestem w ciąży i że wszystko jest ok, na pierwszej wizycie zapomniałam zapytać mojego gina. Na drugiej wizycie już pamiętałam:-) Powiedział, że śmiało można farbować włosy, malować paznokcie... Nie widzi żadnych przeciwwskazań. Jeszcze tego samego dnia poleciałam po farbę:-D Ja od dość dawna robię cały czas tą samą farbą. Tym razem odcień wyszedł identyczny jak przed ciążą. Może to indywidualna sprawa, jak farba działa w ciąży na nasze włosy?

Hej laseczki,

Witajcie natt i ol3nka6

Ja muszę się gdzieś wyżalić. Już chcę coś porobić, cokolwiek.
Już nie mam siły tak nic nie robić

Mój ukochany miał wczoraj zrobić obiad, no i cóż, pamiętał, że mięso trzeba umyć:happy: tylko niestety, miał zrobić spagetti
i co? i tak umył zmielone mięso:baffled::nerd:
mało co z tego mięsa zostało:sorry2:

Dziś obiad zrobilam ja, bo przecież muszę coś jeść
Nie jest tak że sie nie stara, ale wolałabym uniknąć eksperymentow, przynajmniej teraz

Od razu przypomniał mi się ten gość, który pomylił seler z burakiem :-D, o którym opowiadała aneczka

aneczka2425 Jak łykasz witaminki, to już nie bierzesz kwasu foliowego, bo wchodzi on w skład każdych witamin dla kobiet w ciąży. Ja łykam witaminy od 8tc i jestem pewna, że gdyby miały mi zaszkodzić to lekarz by mi odradził ich branie. Zakazał mi tylko brać je wcześniej niż w 7 - 8 tc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry