reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja wiem...........Ale ja tak szybko sie nie dowiem bo mieszkam w dziurze i u nas szans na dobre usg to nie ma. Jedynie jak pojade prywatnie na polowkowe to wtedy sie dowiem ale to jeszcze 7 tyg, do tego czasu to jajo zniose:baffled::confused:

reklama
ja z bartkiem dowiedziałam sie w 14 tyg...bo miał wodniaczki jąder więc jajka to miał jak dzwon....a teraz to mam taka nadzieje ze juz bedzie widać ale nie koniecznie...

Witajcie, jestem tutaj nowa i trochę nie pasuję do tej grupy, bo mój termin to 4 września.
Jednak najbliżej mi do Was. Nie znalazłam wrześniówek 2009. Obecnie jestem w 10tc i od 2 tygodni walczę z przeziębieniem.
Przeszłam już zapalenie gardła, ale teraz boję się, że to coś poważniejszego, ponieważ boli mnie w klatce kiedy kaszlę. Położyłam się więc znowu i leczę się mlekiem z czosnkiem, masłem i miodem. Poza tym łykam rutinoscorbin i piję sok z malin i cytryny.

Kasia

cześć Kasia1979 witaj są wrześnióweczki ale możesz zostać z nami. no i wracaj szybko do zdrowia...wiem co przechodzisz miałam to przez 2 tyg. a bylas juz u lekarza...moze przepisze ci cos mocniejszego.

reklama
Wszystkie juz poszly spac...a ja dopiero sie do pisania biore:)
Chcialam sie tylko pochwalic ,ze od dzisiaj bede spac spkojnie......
Pisalam wam wczesnie o moim badaniu inwazyjnym ktore do przyjemnych nie nalezalo....do dzisiaj czekalam na pierwszy wynik iiiiiiii wszystko OK!!!!
Kurcze jaki dlugi byl dla mnie ten weekend....
Tak sie ciesze!!!!!
Za 10 dni drugi wynik ale podobno jak ten jest dobry to ten drugi tez taki musi byc...i jeszcze z tego wyniku dowiemy sie czy mamy dziewczynke czy chlopaka.....Marzy nam sie coreczka:)...jestem przekonana ,ze tak bedzie:)

To ja tez juz uciekam w koncu bede spac spokojnie.
Dobrej nocy Wam zycze pa pa
ps.dziekuje za wczesniejsze slowa pocieszenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry