reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dzien doberek dziewczynki ;-)
ja wczoraj znowu mialam wizyte u gina. jako, ze moje mdłości maja sie wyjątkowo dobrze :crazy:, mam zaleconą witaminę B6 :confused: Macie jakies doswiadczenia w tej sprawie? Czy to moze jakos pomoc? Kurcze, tesknie za moim apetytem sprzed ciązy heh... :sorry2: teraz jem, bo wiem, ze musze... czyli niewiele. Nastepna wizyte mam za 3 tyg. i MUSZE przybrac choc 1 kg, bo mnie gin szpitalem postarszyl :szok: Eh.. zartownis z niego, nie ma co :angry: A tak poza tym to wszystko ok.
Co do bolow plecow to podejrzewam, ze wraz ze wzrostem brzyszka (czyt. cięzaru), moga sie stopniowo nasilac :-( mnie np pobolewa posladek (???) :confused::confused: i to tak, ze czasem z lozka zwlec sie nie moge :crazy:

reklama
Inka1 ciesze sie,ze wyniki są dobre wiec ten drugi napewno też bedzie OK
Mewa29 i asiaso86 witajcie na forum

witam i ja w ten może nie najładniejszy dzień,u mnie na szczęście tylko -2 i też raczej dzisiejszy dzień w domku spędzimy,ja tylko wyskoczę do sklepku żeby cos na obiadek ugotować;-)

Cześć laseczki!
Ja również witam się z rana hmmm po 9. Niestety wstałam o wiele wcześniej:wściekła/y: Tym razem śmieciarka pod blok przyjechała:wściekła/y: Ja to mam pecha! Mój M. mi dopinguje, żebym spała jak najwięcej (bo wie jak kocham spać), dopóki maleństwa nie ma, bo potem "mogę zapomnieć o spaniu". No jak wda się w tatusia to tak będzie:sorry2:
Okazało się, że następna koleżanka jest w ciąży:-D Normalnie coraz więcej nas :-) Będzie wyż demograficzny???

No i gdzie wszystkie uciekły???
Tylko się odezwałam i nikogo nie ma!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Piwonia_2 to ty możesz kawę pić? Zazdroszcze:tak: Ja sobie pije cappucino choć nigdy nie byłam fanką. Nawet kupiłam 2 opakowania:confused: Wmawiam sobie że to kawa, żeby się lepiej czuć:-) Dziewczyny na forum tak doradziły i na razie działa. Zobaczymy jak długo :) Jak czuje kawę to uciekam :baffled:

aneczka2425 Ja chlebek z pasztetem ze szczypiorkiem i serek żółty... mamy dziś odrębne gusty hihi:-D

ja piją ,ale taka mala z półłyżeczki i do tego z mleczkiem i niezawsze,to zalezy jak sie czuję,bo mój brzuch nie zawsze mi na to pozwala
ja też dzisiaj chlebuś z pasztetem,hoć powiem szczerze,wcale mi sie niechciało jeść śniadania,bardziej na siłe znjadłam kromeczkę

dzieńdoberek Mamusie:),
Ja już też po śniadanku więc można działać:). Jutro ide do gina. Już sie nie moge doczekać. Ciekawe czy zrobi mi usg. Z jednej str nie chce bo podobno nie wolno za często ( ponoć 3 usg na całą ciążę!), ale z drugiej trochę jestem niespokojna i może lepiej jak zajrzymy do bobaska. No, a jak już tak o usg to jak to jest z tymi prenatalnymi? Miałyście( bo to do 14 tyg sie robie), wybieracie się? co sądzicie? Aha założyłam nowy wątek nt. naszego spania. Możecie też zerknąć i cosik napisać??? Buziole

Cześć laseczki!

Okazało się, że następna koleżanka jest w ciąży:-D Normalnie coraz więcej nas :-) Będzie wyż demograficzny???

no u mnie w rodzinie to naprawdę wyż będzie, szwagier będzie miał syna w marcu, szwagierka też syna w maju, my w sierpniu a brat jak się ostatnio dowiedziałam we wrześniu po kilku latach starań o dzidzię. więcej sióstr i braci z mężem już nie mamy :-D

rasqo no to u was rzeczywiscie u was wyż,ale fajnie bo dzieci będą w podobnym wieku
ja jutro też wybieram sie do lekarza na pierwsze usg bo chce wiedziec,czy serduszko bije i czy rzeczywiscie cos tam mieszka,bo ostatnio wcale cos ciążowo sie nie czuję:-(

reklama
no u mnie w rodzinie to naprawdę wyż będzie, szwagier będzie miał syna w marcu, szwagierka też syna w maju, my w sierpniu a brat jak się ostatnio dowiedziałam we wrześniu po kilku latach starań o dzidzię. więcej sióstr i braci z mężem już nie mamy :-D
Brat mojego M. zostanie ojcem w lipcu:-) a ja mam na 25.08. termin także gonie twardo przyszłą bratową hihi

Piwonia_2 ja czasem też się skuszę na taką lurkę rozpuszczalną ale to prędzej na moje zaparcia działa niż na wzrost ciśnienia hihi:-D Dlatego teraz udaje z tym cappucino i też daje się nabrać;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry