jakubka
Tomek & Mateusz :)
dzien doberek dziewczynki ;-)
ja wczoraj znowu mialam wizyte u gina. jako, ze moje mdłości maja sie wyjątkowo dobrze
, mam zaleconą witaminę B6
Macie jakies doswiadczenia w tej sprawie? Czy to moze jakos pomoc? Kurcze, tesknie za moim apetytem sprzed ciązy heh...
teraz jem, bo wiem, ze musze... czyli niewiele. Nastepna wizyte mam za 3 tyg. i MUSZE przybrac choc 1 kg, bo mnie gin szpitalem postarszyl
Eh.. zartownis z niego, nie ma co
A tak poza tym to wszystko ok.
Co do bolow plecow to podejrzewam, ze wraz ze wzrostem brzyszka (czyt. cięzaru), moga sie stopniowo nasilac :-( mnie np pobolewa posladek (???)
i to tak, ze czasem z lozka zwlec sie nie moge 
ja wczoraj znowu mialam wizyte u gina. jako, ze moje mdłości maja sie wyjątkowo dobrze
, mam zaleconą witaminę B6
Macie jakies doswiadczenia w tej sprawie? Czy to moze jakos pomoc? Kurcze, tesknie za moim apetytem sprzed ciązy heh...
teraz jem, bo wiem, ze musze... czyli niewiele. Nastepna wizyte mam za 3 tyg. i MUSZE przybrac choc 1 kg, bo mnie gin szpitalem postarszyl
Eh.. zartownis z niego, nie ma co
A tak poza tym to wszystko ok. Co do bolow plecow to podejrzewam, ze wraz ze wzrostem brzyszka (czyt. cięzaru), moga sie stopniowo nasilac :-( mnie np pobolewa posladek (???)

i to tak, ze czasem z lozka zwlec sie nie moge 
Tym razem śmieciarka pod blok przyjechała
Normalnie coraz więcej nas :-) Będzie wyż demograficzny???
Ja sobie pije cappucino choć nigdy nie byłam fanką. Nawet kupiłam 2 opakowania