reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hejo dziewczyny, wpadam tylko by Wam życzyć kolorowych snów i spokojnej nocy :))) Jestem strasznie zmęczona wiec też zmykam :) do juterka papaśki :-)

Witam Was Wszystkie:-) Bylam juz tu kilka dni temu po moim pierwszym USG, ale nie zagladalam bo strasznie mnie meczyly wymioty i mdlosci i nie mialam sily na nic:sorry2:Okazalo sie za zapomnialam hasla wiec sie znowu musialam zarejestrowac ale juz jestem. Wedlug USG zaczynam jutro 14 tydzien ciazy, mam termin na poczatek sierpnia i bede rodzic w Nottingham, chyba niestety ze nie w Polsce.
Nie mam w sumie doswiadczenia z bycia ciezarna w Polsce bo to moja pierwsza ciaza, tym bardzie sie ciesze ze jestescie i przezywacie to samo co ja. Razem razniej!

A jak sie suwaczek zalacza?

Buziaki przesylam z zasaypanej sniegirm Anglii.
Kakao ide sobie robic.

hej Mewa29!! Jestem w podobnej sytuacji co ty, tzn pierwsza ciąża czyli zero doświadczenia w tych sprawach i poród będę miała w UK. Mieszkam w małej miejscowości koło Leeds. Termin mam na 8 sierpnia. Mam nadzieję że przy wsparciu forumowiczek poradzę sobie jakoś tutaj. Dobrze też wiedzieć że nie jestem sama i mieć mozliwość pofadania z kimś co przeżywa to samo. Pozdrawiam gorąco :-)

Oprócz porannych mdłości (czasem przechodzących w całodzienne mdłości) awersji na mięso i nadwrażliwości na zapachy to czuję się bardzo dobrze. Nic jeszcze nie przybrałam na wadze ale to pewnie przez te kłopoty żoładkowe. Każdego ranka budzę się z nadzieją że właśnie dziś skończy się moja męka ale jak widać muszę jeszcze troszkę poczekać :-).
Właśnie jutro mam wizytę położnej i badanie krwi, zobaczymy czy jakaś anemia mi się nie przyplątała.

A ty jak znosisz ciążę??

w sprawie suwaczka zajrzyj na

https://www.babyboom.pl/forum/czerw...czek-wkleic-zdjecie-avatar-22526/#post3107635

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja również się witam .I przez tą zimę to mam depresję,ponieważ jest mi ciągle strasznie zimno a jak są mrozy to już wogule .Tylko dresy ,kołderka iczekać do wiosny .(A swoją drogą to pewnie wiosną będzie duży brzuchol i będę marudzić ,że za gorąco uffff to ciąża nijak nie dogodzisz ).
Właśnie mój M poszedł mi do piekarni po świeże bułeczki na osłodę:-)

hej....no dzisiaj to już przesada z ta pogoda:wściekła/y: u nas było -15 za oknem. a ja mam cos takiego za jak wychodze na mróz to mnie mdli i powietrza nie moge złapać.:wściekła/y:
więc dzisiaj nie wychodzę..na obiadek babka ziemnaczana:-) ( dla męża, bo ja nie przepadam za potrawami ziemniaczanymi):baffled:

no i wszystkim zdrówka życzę....niech juz znikna te bóle pleców,mdłości,kłopoty żoładkowe i inne dolegliwości:-)

reklama
Ja również sie witam. Miałam nadzieje ze dzisiaj będzie już troche cieplej no ale nic tego a do pracy trzeba zaraz wychodzic :szok:
Aneczka ja również mam bóle pleców w krzyżu jak leże a czasami nawet jak chodze. Nie wiesz czy one przejdą czy zaczną sie jeszcze nasilać do końca ciąży :confused:

P.S zapomniałam się pochwalić że wreszcie wyznaczono mi upragnioną wizyte usg na 10 lutego. Niestety nie było miejsc w szpitalu którym chciałam rodzić... no ale jak po usg tam mi sie nie spodoba to jeszcze raz spróbuje zmienić :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry