reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
jeju musze sie zważyć dzisiaj - ostatnio z jakies 2 tyg. temu sie wazyłam- bo normalnie stracha mam - i wtedy było juz dobre 12 na +

ale sie bede musiała katowac po porodzie:baffled: zeby wrócić do swoich 65 (wzrost 174) chociaz i tak to zawsze było mi za duzo - ale teraz marze o tym zeby sie udało do tego dobić

no i cała jestem wieksza- biodra, ramiona, dupa wszystko szersze - szmatek sie nie da włozyc niektórych, a myslałam ze ta czy ta bluzka to taaaka szeroka, wiec spokojnie w ciąży bede w niej chodzić a tu klops:no:nawet spodnie które nie dochodza do brzucha tylko kończą sie zaraz nad... tez nie idzie zapiąć:confused:

pozdro- laski-grubaski!:-D

a Karinci zazdroszcze jak cholera:-D:-D:-D
Jeny nie dobijaj mnie Marbetka :szok: A już się lepiej poczułam.Przepraszam za zmianę imienia ale nerwy mnie złapały

reklama
Malinka taka twoja uroda, masz wspaniala przemiane materii i tylko ci pozazdroscic.
Moja bratowa urodzila 8 dzieci w tym blizniaki i wazy 45kg, w ciazy z blizniakami dobila do 60kg!!No ale co nie zastrzele sie z tego powodu, troche cialka trzeba bedzie dla zdrowia zrzucic a reszta jak bog da:-D:-D

Święte słowa.Amen

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry