reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej dziewczynki!!
Widze że o wadze piszecie,mówicie że macie za dużo a ja mam problem bo mam za mało.Jak wczoraj mnie gin zważyła to przytyłam tylko 1kg. co miesiąc tylko po kilogramie mi przybywa:baffled: lekarka się pytała czy ja w ogóle coś jem?:baffled:
Mówiła żebym się postarała i troszke więcej przytyła-ale jak?????
Nie martw się ja tak miałam przy pierwszej ciązy nawet kilogramam na miesiąc nie miałam .Ciągle tylko słyszałam ,że to się może źle skończyc itd...Ale w ósmym mc jak poszłam w górę dostałam takiego apetytu ,że o 4 nad ranem mnie budziło do jedzenia to mały urodził się 3500 g a ja miałam tylko 8 kg na plusie

reklama
no!! to laski po porodzie bez wariacji zakładamy KLUB KWADRANSOWYCH GRUBASÓW W SIECI i będziemy pisać swoje wzloty i porażki, swoje wagi i wymiary, porady i będziemy się nawzajemn karcić i nagradzać!
pierwsze zadanie to mieć odwage przyznać się że jestem gruba i chce to zmienić

teraz to czeka nas zadanie zdrowo urodzić dzidziusia:-):-)
Tak jest ( Boże tylko dopomóz mi do tego sierpnia):-)

jeju musze sie zważyć dzisiaj - ostatnio z jakies 2 tyg. temu sie wazyłam- bo normalnie stracha mam - i wtedy było juz dobre 12 na +

ale sie bede musiała katowac po porodzie:baffled: zeby wrócić do swoich 65 (wzrost 174) chociaz i tak to zawsze było mi za duzo - ale teraz marze o tym zeby sie udało do tego dobić

no i cała jestem wieksza- biodra, ramiona, dupa wszystko szersze - szmatek sie nie da włozyc niektórych, a myslałam ze ta czy ta bluzka to taaaka szeroka, wiec spokojnie w ciąży bede w niej chodzić a tu klops:no:nawet spodnie które nie dochodza do brzucha tylko kończą sie zaraz nad... tez nie idzie zapiąć:confused:

pozdro- laski-grubaski!:-D

a Karinci zazdroszcze jak cholera:-D:-D:-D

Sempe odrazu zapisuje sie do klubu:tak::tak:Takie wsparcie bardzo by sie przydalo po porodzie.
Basiu jestes chyba rekordzistka jestes juz pewna ze tylko jedno tam masz??

Nie martw się ja tak miałam przy pierwszej ciązy nawet kilogramam na miesiąc nie miałam .Ciągle tylko słyszałam ,że to się może źle skończyc itd...Ale w ósmym mc jak poszłam w górę dostałam takiego apetytu ,że o 4 nad ranem mnie budziło do jedzenia to mały urodził się 3500 g a ja miałam tylko 8 kg na plusie
Ale dziwie się bo jem dużo!!!W nocy wstaje i jem kanapki,a dziś na śniadanie 4 kromki chlebka z serkiem i sałatka z 3pomidorów i 2 ogórków-jadłam to po 9 i już jestem głodna:baffled::shocked2:

Mnie proszę dopisać do tego klubu.:tak: Mam zdanie jak wy, że diety tylko męczą mnie jeszcze bardziej i ze stresu jem coraz więcej. O tarczycy też słyszałam ale jak się okazało, że w ciąży jestem to już nie robiłam badań. Może teraz powinnam?

Ale dziwie się bo jem dużo!!!W nocy wstaje i jem kanapki,a dziś na śniadanie 4 kromki chlebka z serkiem i sałatka z 3pomidorów i 2 ogórków-jadłam to po 9 i już jestem głodna:baffled::shocked2:
Malinka taka twoja uroda, masz wspaniala przemiane materii i tylko ci pozazdroscic.
Moja bratowa urodzila 8 dzieci w tym blizniaki i wazy 45kg, w ciazy z blizniakami dobila do 60kg!!No ale co nie zastrzele sie z tego powodu, troche cialka trzeba bedzie dla zdrowia zrzucic a reszta jak bog da:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry