reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja tez licze ze jak 38tydz minie to mam zamiar urodzić:-):-):-)
wymyśliłam nawet ja sobie pomóc hihih mamy lokatorów na 11piętrze i w sierpniu zamiast na konto wpłacać za wynajem będę codziennie chodzić po np 100zł na 11piętro :-):-D:-):-D

reklama
ja też licze na 2 tyg wcześniej :-)
Mika Ty już masz z górki zaraz 30tc ,a po tym terminie to czas szybko leci .Wiadomo chciałoby się szybciej urodzić,bo żeby w te upały nie kulac sie.Ja już wstepnie rozmawiałam ze swoją gin. o przedterminowym porodem ale cos kiepsko to widze nawet za kase nie bardzo ,bo ostatnio jakiejś lekarce zrobili cesarke na zyczenie i okazało się,że dziecko musi w inkubatorze być bo jeszcze nie dojrzałe za bardzo jest i szpital ma problem .Ale koło 38tc powinno byc oki powiedziała ,więc trzymam ja za słowo:-)

ja tez licze ze jak 38tydz minie to mam zamiar urodzić:-):-):-)
wymyśliłam nawet ja sobie pomóc hihih mamy lokatorów na 11piętrze i w sierpniu zamiast na konto wpłacać za wynajem będę codziennie chodzić po np 100zł na 11piętro :-):-D:-):-D
moja kumpela co termin ma teraz na 10 robi wszystko by ją wzięło i nic nie działa nadal sie biedna kula...:baffled:

pierwszy i drugi poród miałam w 42tc i 1dzień:wściekła/y::wściekła/y: masakra i miałam wywoływane oba
córkę urodziłam w 39tc i do szpitala dotarłam w II fazie porodu i po 26min:szok: od przyjęcia na izbie byłam już szczęśliwą mamą!! teraz też tak chcę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry