Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a mały tak mnie kopie w jedno miejsce że aż boli

Mika Ty już masz z górki zaraz 30tc ,a po tym terminie to czas szybko leci .Wiadomo chciałoby się szybciej urodzić,bo żeby w te upały nie kulac sie.Ja już wstepnie rozmawiałam ze swoją gin. o przedterminowym porodem ale cos kiepsko to widze nawet za kase nie bardzo ,bo ostatnio jakiejś lekarce zrobili cesarke na zyczenie i okazało się,że dziecko musi w inkubatorze być bo jeszcze nie dojrzałe za bardzo jest i szpital ma problem .Ale koło 38tc powinno byc oki powiedziała ,więc trzymam ja za słowo:-)ja też licze na 2 tyg wcześniej :-)
moja kumpela co termin ma teraz na 10 robi wszystko by ją wzięło i nic nie działa nadal sie biedna kula...ja tez licze ze jak 38tydz minie to mam zamiar urodzić:-):-):-)
wymyśliłam nawet ja sobie pomóc hihih mamy lokatorów na 11piętrze i w sierpniu zamiast na konto wpłacać za wynajem będę codziennie chodzić po np 100zł na 11piętro :-):-)
![]()

a sex?moja kumpela co termin ma teraz na 10 robi wszystko by ją wzięło i nic nie działa nadal sie biedna kula...![]()

Ależ mi tego brakujea sex?![]()
lekarka nadal zabroniła,powiedziała żebym przekazała mężowi że się zastanowi po dniu dziecka czy już możemy
kumpela w szpitalu poszla do kibelka z meem... a po 15 min juz szla na porodwkeAleż mi tego brakujelekarka nadal zabroniła,powiedziała żebym przekazała mężowi że się zastanowi po dniu dziecka czy już możemy
No ale słyszałam że to pomaga jak chce się szybciej urodzić.