reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Czesc sierpniowki,
pamietacie mnie jeszcze? :-D
Przepraszam ze malo pisze ale troche zabiegana jestem, czytam was na biezaco ale czasu nie mam zeby odrazu odpisywac a jak wracam do domu to juz nie pamietam co pisalyscie :-/
Wczoraj bylam u gina i na usg, u nas wszystko dobrze tylko zeby tak pozostalo musze zwolnic tempo do minimum... potem wstawie relacje i "sesje zdjeciowa" moich dziewczyn w odpowiednim dziale

reklama
Czesc sierpniowki,
pamietacie mnie jeszcze? :-D
Przepraszam ze malo pisze ale troche zabiegana jestem, czytam was na biezaco ale czasu nie mam zeby odrazu odpisywac a jak wracam do domu to juz nie pamietam co pisalyscie :-/
Wczoraj bylam u gina i na usg, u nas wszystko dobrze tylko zeby tak pozostalo musze zwolnic tempo do minimum... potem wstawie relacje i "sesje zdjeciowa" moich dziewczyn w odpowiednim dziale

pewnie ze cie pamietamy!!
super ze dobre wiesci przynosisz, czekamy na te relacje. pozdrowienia dla calej trojki!!:-)

Czesc Dziewczyny, ja w koncu mam spokoj, remont ktory tak przeciagalismy zakonczylismy praktycznie calkiem, jakies drobniutkie rzeczy tylko i wsio :-)
uff
ide troche podczytac zaleglosci

I ja się witam!
Ann - myślałam ostatnio co u Ciebie i czemu się nie odzywasz..... Jednym słowem chodziłaś mi po głowie...

A ja znowu mam bakterie w moczu i dalej anemię! Życia mi zabraknie, żeby ten mój organizm doprowadzić do porządku!

Wróciłam:)
Wyniki takie sobie mogłyby być lepsze ale najważniejsze cukrzycy nie mam uff:-) Inne trochę poniżej normy. Pewnie dlatego, że od 2 tygodni zapomniałam brać witaminki.
Mika moja koleżanka zmieszała olej z czymś i ją tak pogoniło do kibelka, że dostała skurczy. A dwa tygodnie wcześniej robiła wszystko co możliwe, żeby szybciej urodzić (myła okna itp.) :blink:

Zaraz wrócę tylko rosół wstawię.
A! kupiłam śliczne bodziaki (3pak) w biedronce za 14,99zł. Koleżanka mówiła, że są bardzo dobrej jakości.
Uwierzyłam na słowo.
http://www.biedronka.pl/str/2/i/6.php

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry