reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
bo teraz jestem na urlopie. wg miesiączki 9 lutego skończyłby się 3 miesiąc in spokojnie na chorobowym powinnam dotrzymać do porodu, a w tym momencie braknie mi do porodu i będę musiała kombinować z tym całym zasiłkiem rehabilitacyjnym czy jakoś tak się to nazywało:)

Hej dziewczyny:-)
Zasypalo sniegiem pol Anglii i nie moglam dojechac do pracy, zreszta jak dzwonilam do biura to jedna osoba dojechala z calego 15 osobowego wydzialu wiec sobie robie sobote dzis:tak:. Troche mi niedobrze wiec odoczynek mi sie przyda;-) Kakao jedynie udalo mi sie wypic do tej pory.
Co do wakacji to uwazam ze super sobie zrobic urlop srodkowo ciazowy. Ja mam juz kupiony bilet na swieta do Polski, mam nadzieje ze nie bede miec przeciwskazan w 23 tygoniu ciazy do latania...Ktoras z mam dzieciatych ma jakies doswiadczenia w tym temacie?

reklama
Śliczny prezent na imieninki :-). Ja raczej po imieninkach będę wg @ 11.08, a wg USG 4.08, a 26.07 troszkę wcześnie. Chociaż kto wie ja też urodziłam się przed terminem. Tylko 4 dni ale zawsze coś :-);-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry