reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja narazie mieszczę się w większość zwykłych spodni, a pod domku biegam w dresach. Ale już niedługo się wybiorę po jakieś ciążowe, ciekawe czy coś znajdę :crazy: nigdy w życiu nie byłam w sklepie z odzieżą ciążową ;-)

reklama
ja mam sie dobrze... uszylam sobie sama spodnie... ale jedne musialam kupic a w rybniku w merkurym najtansze 110 zloty... dobrze miec urodzinki w styczniu hehe..;-) wegieel troche pomogl ale jak zapale zaraz kierunek tron... dobry sposob zeby sie ograniczyc i to bardzo:-D

ciesze se, poniewaz mojego kuzyna zona jest w 5 miesiacu ja w pare dni do czwartego a druga kuzynka w 2... bedzie wesolo na spotkaniach rodzinnych:-D

Załączniki

• Moje foty-0014.jpg
    Moje foty-0014.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 29
  • Butterflies_freemobo[1].jpg
    Butterflies_freemobo[1].jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do tej pory chodziłam w swoich spodniach, ale już mnie dość mocno cisną w brzuch, więc dziś pierwszy raz założyłam ciążówki.Kupiłam je sobie w C&A, tylko są jeszcze za duże w tyłku no i w brzuchu luźne ale przynajmniej nie cisną :-)

wiecie moze kiedy bede czula ruchy dzidziusia? jestem szczupla i zbyt duzego brzuszka ie mam:tak: a tak bym juz chciala;-)

kiedy lekarz powinien wykonac usg ale nie prywatny:tak: boje sie ze cos nie tak..:zawstydzona/y:

Załączniki

• Butterfly_Graph_freemobo[1].jpg
    Butterfly_Graph_freemobo[1].jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry