reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No jest H&M, a patrzyłaś na allegro? Mają nowe spodnie tańsze zwykle:wściekła/y:
Tak patrzyłam, znalazłam nawet w sieci wysyłkowy sklep dla ciężarówek z Olsztyna, który jednak nie prowadzi sprzedaży w siedzibie firmy :-( A głupotą byłoby płacić za przesyłkę jak już będę na miejscu. Myślałam, że znasz jakieś hmmm hurtownie odzieżowe w których dostane takie ciuchy.:confused: ponad 2 lata już nie mieszkam w Olsztynie i zapewne wiele się pozmieniało?

reklama
Moich obydwoch niestey energia rozpiera, maly naszczescie spi ale zaraz wstani a jak sie nie wyspi to dopiero da mi popalic.
Mewa nie jest lekko ale usmiechy wynagradzaja wszystko, :-D

no tak nie jest lekko... ale kobiety silne są, prawda? i dają rade :) a szczęscie dzieci które maluje sie na buźkach nam wszystko wynagradza :))

witaj Enka 76 to witaj w klubie, człowiekowi odrazu lżej na duszy ze nie jest sam:tak: O wczasach marze, niepowiem ale bardziej chyba o swoim domku, mysle że warto dla niego troche poświęcić. Agdzie sie budujecie, duzy domek?

niestety z odzieżą ciążową hurtowni nie ma a przynajmniej ja nie wiem:baffled:
z dziecięcą owszem:tak: a spodnie to tak powyżej 120 będą najtańsze
A myślałam, że choć w Olsztynie będzie taniej :-(Widać się pomyliłam i serio skorzystam z dobrodziejstw internetu i allegro. Wyjścia nie mam. Uśmiechnę się do ciebie jak będę już kupować rzeczy dla maleństwa :)
Dzięki za radę:-) Pozdrów Olsztyn ode mnie :-D

Mewa 29 nie jest ąż tak żle, bynajmiej idzie sie do tego przyzwyczaić, chociaż bywają momenty że człowiek ma ochote poprostu odpocząc sam a nie zawsze sie da bo jesli dziecko nie spi to nie ma szans a jak spi czaem są obowiązki, ale to prawda MY KOBIETY SILNE ISTOTKI JESTESMY I DAJEMY RADE!!!!

Ja z calego serca jednak polecam allegro ceny tam sa nieporownywalne, u nas tak samo jak juz w ogole cos maja w sklepie to ceny nieziemskie:szok:Zerkalam w allegro juz na 40zl mozna spodnie ciazowe kupic szok:dry::confused:

reklama
A nie macie kogoś kto poprostu by CI uszył, materiał kosztuje papenaście złotych,szycie też za 50zł, miałabyś spodnie jak tralala, ja sobie wszystkie szyłam bo strasznie zdzierają w sklepach z tymi ciuszkami ciążowymi:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry