reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej dziewczyny, ja dziś nerwy od rana, córka w szkole miała wypadek i wychowawca dzwonił do mnie z prośbą o przyjazd uff musiałam szybko jechać po córke, ma głowę lekko rozwaloną, pielęgniarka karze ją obserwować bo wrazie czego to do szpitala...więc mam dzien z głowy:-(

reklama
Efe wiem co czujesz, ja mam tak prawie caly czas;-)Juz mam cala liste rzeczy od ktorych mi bylo niedobrze, i na sama mysl o nich mnie mdli...ale wiem ze to nie pomaga wiec sie zmuszam, dzis chyba do jarzynowej zupy, cos jesc musze;-)

Mika to faktycznie niefajnie, obserwuj ja szczegolnie zwroc uwage na to czy nie ma silnych boli glowy, mialam kiedys podobny wypadek, po msc od wypadku dopiero trafilam na oddzial

Efe to zależy ile kaski chcesz wydać:-)
Specjalnie dużo to nie chcę, ale muszę już zaopatrzeć się w spodnie dla ciężarówek (najlepiej takie uniwersalne, żeby na całą ciąże starczyły). No i Alfe chciałam odwiedzić bo tam jest chyba H&M. Koleżanka mi powiedziała, że kupiła sobie dwie bluzki czarną i białą i jedne spodnie. Resztę już jakoś dobrała. Też bym tak chciała. jednak nie mam jej figury :(

Zanim pojde jarzynowa robic chcialam tylko powiedzic ze jestem absolutnie pelna podziwu dla ciezarnych mam, ktore maja male dzieci!
Ja nie jestem w stanie zajac sie sama sobie w tym momencie a Wy macie male dzieci.
Chyle czola:zawstydzona/y:
Mika mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skonczy!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry