reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
malgos - lepiej sobie daruj gorace kapiele i przyzwyczaj sie do cieplych,
moja siostra ktora jest poczatkujaca polozna mi zabronila i sauny i nawet goracego prysznica bo to ponoc moze powodowac krwawienie i przegrzanie sie organizmu:no:

reklama
dzięki nie ma to jak wiadomość od osoby która się zna:) trzeba przyzwyczaić się do letniej wody, zresztą zima już dobiega końca więc nie trzeba będzie się dodatkowo ogrzewać w wodzie:)

idE coś ugotować do potem pa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja mam w miare regularne miesiączki najwyżej 1 dzień do przodu lub do tyły. Termin z USG od tego z @ różni się tylko o 1 dzień, więc co do terminu to jestem spokojna. Jednak jeżeli któras ma zawirowania z miesiączką to do końca nie wiadomo jak wyliczyc termin, tak naprawde powinnyśmy wierzyć badaniom USG:tak:

ja mam termin wedlug usg na 18 a wedlug lekarza 25... czyli moja dzidza ma 11 tygodni albo 12... a on teardo pisze 10 choc minely cztery tygodnie od rozpoznania... a bylam wtedy w osmym:angry:

Załączniki

• Moje foty-0019.jpg
    Moje foty-0019.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 48
No muszę wypróbować twój sposób :-)

Nie wiem w którym miesiącu mogą pojawić się te brzydkie rozstępy, ale od początku smaruje się oliwką dla dzieci ;-)

Na razie przez skórę widzę tylko takie niebieskie żyłki. Na początku miałam dużo na piersiach, a teraz jeszcze na brzuszku widzę. Czasami wydaje mi się że mam przezroczystą skórę hehehehe.

Przepraszam, że tak znikłam niespodziewanie. Niestety wpadłam na genialny pomysł usmażenia sobie dwóch jajek sadzonych na śniadanie a one teraz mi stoją w gardle, że nic nie mogę robić:baffled: Zagadajcie mnie jakoś, please!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry