reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A nie macie kogoś kto poprostu by CI uszył, materiał kosztuje papenaście złotych,szycie też za 50zł, miałabyś spodnie jak tralala, ja sobie wszystkie szyłam bo strasznie zdzierają w sklepach z tymi ciuszkami ciążowymi:-)
No właśnie nie mam :-( U nas to jedynie na każdym rogu lumpeks, w których od czasu do czasu pojawiają się jakieś ciążowe ciuszki, ale to trzeba by zaglądać codziennie:szok: A komu się chce? Rybaczki dostałam od koleżanki, która niedługo rodzi. Mam sztruksową kieckę ala ogrodniczki, ale na wszystko za zimno jeszcze:zawstydzona/y: Dlatego tak usilnie szukam czegoś porządnego:sorry2:

Ja mam spodnie, które kupiłam jak byłam w ciąży z Kubą. Nosiłam je ja, rok później koleżanka, i teraz znów je mam (nawet teraz na sobie :)) Są ciepłe, z porządnego materiał - nic się nie wypycha i nie wyciera. Raz zainwestowałam ok 100 zł i mam coś porządnego.
Na lato bojówki ciążowe 3/4. I cała szafa bluzek ciążowych - (Wyprzedaże jak ja Was kocham) - zaraz po nowym roku w H&M każda po 19 lub 25 zł.

Niektóre te spodnie są tak kosmiczne, że przed zakupem i tak będę musiała wybrać się do sklepu w celu przymiarki. Bo nie wiem czy będzie mi wygodnie z takim dużym pasem czy może krótkim:confused:

Ja mam spodnie, które kupiłam jak byłam w ciąży z Kubą. Nosiłam je ja, rok później koleżanka, i teraz znów je mam (nawet teraz na sobie :)) Są ciepłe, z porządnego materiał - nic się nie wypycha i nie wyciera. Raz zainwestowałam ok 100 zł i mam coś porządnego.
Na lato bojówki ciążowe 3/4. I cała szafa bluzek ciążowych - (Wyprzedaże jak ja Was kocham) - zaraz po nowym roku w H&M każda po 19 lub 25 zł.
Aga i ja chyba pójdę za twoim przykładem. W sobotę się przejadę do H&M do Gdańska i może tam coś znajdę w końcu konkretnego i zakończę poszukiwania;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mało tego! Jako wzorowa zakupoholiczka podpowiem, że nie tylko w dziale ciążowym są dla nas ubrania. Bluzki typu tuniki, są teraz długie i bardzo luźne na dole (taka moda). Czekam na wiosenne kolekcje - jak tam wpadne......
Aha, i spodnie np. dresowe kupiłam, bo są tak wycięte, że nie przeszkadzają przy brzuszku. Coś jak biodrówki...

Dziękuję za zagadanie. Mdłości mi przeszły i pojadłam jogurcik w międzyczasie (może popchnie?):-) Lecę czymś się zająć pożytecznym, albo po prostu poleżeć sobie;-) Trzymajcie się cieplutko!!! Miłego popołudnia laseczki:-)

Mika obserwuj mała ,bo to nie są żarty moja raz wypadla -wypchnięta została lekko z łożka pietrowego i niby też wszystko na poczatku bylo dobrze tylko głowa ja bolala,potem nam raz zwymiotowała,potem przyszla goraczka szybko do szpitala tam jeszcze wieksza goraczka i znowu wymioty,wiec seria badań i miała wstrząśnienie mózgu,po dobie wyszłysmy do domku

niestety i ja jakoś znikłam,bo miałam smaka na zupę,a nie jadam ich wcale i potem caly czas lezałam,bo źle sie po niej czułam w sumie to nadal mi niedobrze

no ja ciuchy ciążowe pożyczę od szwagierki bo pół roku temu urodziła,wiec za dużo nie bede musiał kupowac

No a mnie wzieło, jak od początku się dobrze czułam i wymiotowałam góra 3 razy
tak teraz jak zjem to zwracam wszystko :( tylko owoce mnie ratują dziś.
Poza tym strasznie mi słabo, kolejny raz prawie zemdlałam, co to się tam dzieje w środku, fasolka chyba rośnie i pochłania całą energię ;-)
Co gorsza mam teraz sesje, tak to jest jak późno się na studio iść zachciało, i nie wyrabiam troszke :szok: ale już prawie koniec uffff

reklama
Hej dziewczyny! Jedno jest pewne - nie można robić sobie nawet jednodniowych przerw z Wami, bo robią się bardzo duże zaległości w czytaniu :-).
Współczuję Wam strasznie ja nie wymiotuję w ogóle, ale podobno po 12 tygodniu to w większości przypadków mija, więc WYTRZYMAJCIE!
Ja pożyczyam spodnie ciążowe od kumpeli - jest jakieś 10 centym niższa, więc będę miała rybaczki! :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry