Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie nie mam :-( U nas to jedynie na każdym rogu lumpeks, w których od czasu do czasu pojawiają się jakieś ciążowe ciuszki, ale to trzeba by zaglądać codziennieA nie macie kogoś kto poprostu by CI uszył, materiał kosztuje papenaście złotych,szycie też za 50zł, miałabyś spodnie jak tralala, ja sobie wszystkie szyłam bo strasznie zdzierają w sklepach z tymi ciuszkami ciążowymi:-)
A komu się chce? Rybaczki dostałam od koleżanki, która niedługo rodzi. Mam sztruksową kieckę ala ogrodniczki, ale na wszystko za zimno jeszcze
Dlatego tak usilnie szukam czegoś porządnego
Aga i ja chyba pójdę za twoim przykładem. W sobotę się przejadę do H&M do Gdańska i może tam coś znajdę w końcu konkretnego i zakończę poszukiwania;-)Ja mam spodnie, które kupiłam jak byłam w ciąży z Kubą. Nosiłam je ja, rok później koleżanka, i teraz znów je mam (nawet teraz na sobie) Są ciepłe, z porządnego materiał - nic się nie wypycha i nie wyciera. Raz zainwestowałam ok 100 zł i mam coś porządnego.
Na lato bojówki ciążowe 3/4. I cała szafa bluzek ciążowych - (Wyprzedaże jak ja Was kocham) - zaraz po nowym roku w H&M każda po 19 lub 25 zł.
ale już prawie koniec uffff