Piwonia_2
Fanka BB :)
oj sama bym zjadła takieuffff moge poklikac troszke
kupilam 12 opakowan truskawek bo promocja byla i ulepilam pierogow![]()
a u nas są truskawki świeże,ale drogie i pewno sztucznie wyhodowane,bo duże
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj sama bym zjadła takieuffff moge poklikac troszke
kupilam 12 opakowan truskawek bo promocja byla i ulepilam pierogow![]()

no to rzeczywiscie macie super promocje,jakby u nas byla taka napewno też bym się skusiła,ale moze pomyśle i w przyszłym tygodniu cos wykombinuję;-)normalnie to paczka kosztuje okolo 4 euro a w aldiku mamy promocje i sa teraz za 79 centow![]()
to zalezy też od tego czy dany lekarz posiada taki sprzet u siebie w gabinecieTruskaaawki mniam, ale bym zjadła takich świeżych ah... u mnie w ogródku będą w czerwcu....
A co do usg to jak to? ja chodze państwowo i usg mam robione za każdym razem odkąd jestem w ciąży miałam robione 3 razy przy każdej wizycie, pierwsze było w piątym tyg. na potwierdzenie że to ciąża, a potem już normalnie hmm to nie wiem sie nie znam.
teraz to mnie przez Was taka ochota naszła, choćby na truskawki ze śmietaną i cukrem
Aga Ty takich rzeczy nie pisz lepiej bo tu padnę takie smaki mam na owoce a wdomu tylko pomarańcze i jabłka
no ja mam podobnie,gdzieś ten apetyt sie zapodziałmaggie ze mna taki problem ze jakos apetyt zanikl calkowicie odkad jestem w ciazy.....oczami bym zjadla wszystko ale jak zaczne to juz mi sie nie chce......dzis tez pomyslalam ze kupie truskawki i bede jadla i jeszcze nie ruszylam ani jednej ech.....
także współczuję