reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Truskaaawki mniam, ale bym zjadła takich świeżych ah... u mnie w ogródku będą w czerwcu.... :-D

A co do usg to jak to? ja chodze państwowo i usg mam robione za każdym razem odkąd jestem w ciąży miałam robione 3 razy przy każdej wizycie, pierwsze było w piątym tyg. na potwierdzenie że to ciąża, a potem już normalnie hmm to nie wiem sie nie znam.

normalnie to paczka kosztuje okolo 4 euro a w aldiku mamy promocje i sa teraz za 79 centow:):):):)
no to rzeczywiscie macie super promocje,jakby u nas byla taka napewno też bym się skusiła,ale moze pomyśle i w przyszłym tygodniu cos wykombinuję;-)

Truskaaawki mniam, ale bym zjadła takich świeżych ah... u mnie w ogródku będą w czerwcu.... :-D

A co do usg to jak to? ja chodze państwowo i usg mam robione za każdym razem odkąd jestem w ciąży miałam robione 3 razy przy każdej wizycie, pierwsze było w piątym tyg. na potwierdzenie że to ciąża, a potem już normalnie hmm to nie wiem sie nie znam.
to zalezy też od tego czy dany lekarz posiada taki sprzet u siebie w gabinecie
ja też chodzę państowo,a lekarz nie ma sprzętu wiec musze robićje gdzies indziej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja żałuję że nie zamroziłam w tamtym roku :wściekła/y: teraz to mnie przez Was taka ochota naszła, choćby na truskawki ze śmietaną i cukrem :-D Aga Ty takich rzeczy nie pisz lepiej bo tu padnę takie smaki mam na owoce a wdomu tylko pomarańcze i jabłka

Aha, no to mi się udało złapać lekarza co ma wszystko na miejscu :-D
idę w poniedziałek znowu oddać krew i mocz, a tam takie kolejki nieziemskie :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maggie ze mna taki problem ze jakos apetyt zanikl calkowicie odkad jestem w ciazy.....oczami bym zjadla wszystko ale jak zaczne to juz mi sie nie chce......dzis tez pomyslalam ze kupie truskawki i bede jadla i jeszcze nie ruszylam ani jednej ech.....

O też bym chciała truskawki. Pamiętam dobre czasy na wakacjach u babci świeże truskawki i nie tylko z grządek się jadło. A malinki jakie było.

A teraz zima i tylko pomarzyć można o tych smakołykach.

maggie ze mna taki problem ze jakos apetyt zanikl calkowicie odkad jestem w ciazy.....oczami bym zjadla wszystko ale jak zaczne to juz mi sie nie chce......dzis tez pomyslalam ze kupie truskawki i bede jadla i jeszcze nie ruszylam ani jednej ech.....
no ja mam podobnie,gdzieś ten apetyt sie zapodział
ale pewno jeszcze nam przyjdzie;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry