reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mika to GRATKI!!!!:-D No już kolejna przeskakuje,a potem będziemy pisać:aaaaaaaaaaaaa już ostatni kwadracik:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Miłego wypoczynku ja też już uciekam
buziole papa:-d

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam i ja, u nas w nocy też lało strasznie, wstawałam siku ze trzy razy to za kazdym razem szumialo od deszczu strasznie. Pospalam za to dzis do 9 :-) i przynajmniej brzuszek juz mam normalny nic nie boli i nie twardy, tylko ta wysypka jakas mi zostala na kosci ogonowej,
K
asia nie wiem czy to z truskawek, może i tak :eek:

witam sie tylko,bo pogoda nadal koszmarna ja nadal nie nadaje sie do rozmow,znowu pół ranka przepłakałam,brzuch mnie boli i wogole do kitu
miłego dnia wam zycze i ładnej pogody u nas napewno jej nie bedzie

Witam się w ten niedzielny ranek.Mam pytanie do Was dziewczyny ,kupujecie może perfumy przez internet?Bo mój M ma urodziny i chcę mu kupić bo się końcżą powoli ,a troszkę się boję kupować przez internet?

dziendoberek niedzielny:)))ja sie witam i spiesze nadrobic zaleglosci i poczytac troszke.wczoraj caly dzionek mnie nie bylo a wieczorkiem meza kolej na kompa byla wiec mam zaleglosci:)

reklama
Hej ;) ja nie kupowałam perfum przez internet, ale moja znajoma tak i wszystko było w porządku :tak: chyba najlepiej jak są jakieś opinie pod produktem innych którzy kupili i nie mają zastrzeżeń, tak myślę

idę się zabrać powoli za obiad bo sie zasiedziałam, miłego południa sieprniówki ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry