Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam to samo od pewnego czasu i żadne spacery nie pomagająu mnie zaczynają się bezsenne noce... nic mnie w zasadzie w nocy nie boli, ale śpię ok 2-3 godzin i się budzę ok 2 nad ranem i nie mogę zasnąć... przewracam się z boku na bok... potem zasypiam, ale z kolei wstać nie mogę... ech....
uciekam na spotkanie z przyjaciółką, przejdę się trochę, poruszam, dotlenię, to może dzisiejsza noc będzie przespana?
Miłego dnia Wam życzę, nawet jeśli niebo spowite chmurami i ciśnienie niskie....
Do potem!

Dziekuje AnnGratuluje Paniom Moderatorka !![]()

Jak sie dzis czujesz??

)
kurcze w nocy i teraz dziwnie mnie pobolewa brzuch, tak jakby na okres, myślicie że to skurcze? przygotowujące? bo już sie zaczynam bać...![]()
:-( juz sama nie wiem, czy bolalo dlatego, ze najpierw spial mi sie brzucho, a potem Maly zaczal niezle nawalac, czy po prostu skurcz byl tak bolesny....
:-(
jutro sie za to wezme.Dla naszej wygody watek zamkniety jest teraz na stronie glownej przyklejony u gory na stale;-);-)Zaczela sie moderacja![]()
widze, ze ostro dzialasz :-) BRAWO