reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzien dobry;-)
Ja tez dzisiaj na 12 do kosmetyczki. Musze cos wykombinowac z paznokciami bo ciagle tipsy nosze a przy dzidzi przecieznie moge.. Z kolei jak je sciagne to pod spodem mam tak zniszczone i cieniutkie jak papier ze beda mnie bolaly dopoki cala plytka nie zrosnie:baffled:
Koleżanka ma tipsy (tzn .na swoje ma akryl czy żel nałożony) tylko jak robi to nie szpany tylko krótkie:tak:Od zawsze je nosi a synek ma 8 miesięcy

reklama
Dzien dobry;-)
Ja tez dzisiaj na 12 do kosmetyczki. Musze cos wykombinowac z paznokciami bo ciagle tipsy nosze a przy dzidzi przecieznie moge.. Z kolei jak je sciagne to pod spodem mam tak zniszczone i cieniutkie jak papier ze beda mnie bolaly dopoki cala plytka nie zrosnie:baffled:
Mola może nałóż sam żel na paznokcie? bez tipsa...:tak: by wzmocnić tylko:tak:

dzień dobry..

Mola nie możesz długich tipsów.. ale możesz np utwardzający akryl sobie położyć na krótkie.. albo są takie odżywki wzmacniające, malujesz przez kilka dni po 1 warstwie i po 5 dniach zmywasz i zaczynasz od początku. Mojej koleżance pięknie poprawiło paznokcie...

hej dziewczyny.faktycznie tu cicho jakos...ja wczoraj polezalam troszke i juz mi dzisiaj lepiej.upal zelzal wiec jest rewelacja dla mnie:)) do tego wczoraj cos mi necik siadal-ale to chyba przez budowe(10 m od mojego balkonu) i te koparki i inne sprzety ciezkie...

Gosia 72 ja dziś na kolację zrobię twój makaron i mam pytanie :czy ten makaron jest oblepiony w tym sosie czy tam warzywach czy pływa ,bo nie wiem ile pomidorów mam dać?

reklama
Gosia 72 ja dziś na kolację zrobię twój makaron i mam pytanie :czy ten makaron jest oblepiony w tym sosie czy tam warzywach czy pływa ,bo nie wiem ile pomidorów mam dać?

wiesz, to zależy jak lubicie... ja daję sporo, nie pływa, ale jest tego dużo, mocno oblepiony makaron, bo mój mąż lubi dużo sosu... dla nas dwojga daję dwa duże pomidory...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry