reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Acha, i jeszcze dla dobicia - zobaczyłam, ze jest wystawiony fotelik maxi cosi a pieniądze z aukcji ida na naszą forumową Zosię, więc zalicytowałam a dopiero później zapytałam czy on ma daszek - okazało się, że nie... no i mąż wściekły, że zamiast kupic pożądny fotelik a na Zosię przelać kasę, to ja jak zwykle po swojemu... a ja chciałam dobrze..... aaaaaaaaaaaaaaa płakać mi się chce..............
Nie ty jedyna ja też kupiłam wózek a nawet nie wiem czy ma w foteliku daszek .tej "ceratki "na nóźki na pewno nie ma, a resztę dowiem się na konic lipca ,bo tak kazałam sobie go dostarczyć:angry:

reklama

A mam do was pytanie - wczoraj mi tak "ścisnęło" głowę jak byłam u mamy (takie dziwne uczucie jakby była w imadle) zmierzyłam sobie ciśnienie i było 102/68 więc niskie tylko tentno było 87 i mama powiedział, że wysokie - ktoś coś wie?
powiem tylko, że miałam dokładnie takie samo uczucie - głowa w imadle; natomiast nie mam ciśnieniomierza w domu, więc nawet nie wiem ile było; takie ściskanie mam przez ostatni tydzień, w związku z pogodą;

a co do wózków, to ja tez w swoim zauważyłam, że ta wyjmowana gondolka nie ma daszka, który się przypina do niej; widziałam, że nowe w sprzedaży mają, ale używane - różnie; i na dodatek nie wiem gdzie to dokupić, szukałam w necie i nie ma nic takiego osobno; musiałabym całą nową gondolkę dokupić, a to już nie specjalnie się opłaca; co prawda potrzebny by był tylko w razie przenoszenia dzieciaczka np. z wózka do auta, żeby dodatkowo osłonić przed wiatrem czy deszczem, a tak, jak gondola w wózku to jest daszek normalny przecież, no ale mimo wszystko gapa ze mnie:baffled:

cześć dziewczyny :-)
dzis przywieźli mi komodę do pokoju Majeczki, ale żeby nie było tak wesoło, to zrobili nie taką co trzeba :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tzn. szuflady miały być ciemne a boki komody jasne i oczywiście zrobili całą ciemną i poszła do wymiany, teraz trzeba czekać dodatkowe 2 tygodnie :angry::angry::angry:
a już myślałam, że zrobię w końcu porządek z ciuszkami :crazy:

Mju tetno masz w porzadku w ciazy zawsze jest podwyzszone poniewaz serce musi wykonywac podwojna prace, moje przewaznie jest kolo 100.
Co do licytacji to bylo kup teraz bo jesli licytacja to moze jeszcze cie ktos przelicytuje, a w ostatecznosci jesli chcesz przeznaczyc pieniazki dla Zosi to popros o mozliwosc wycofania ofery, wytlumacz zaistniala sytuacje, napewno zrozumieja.
No niestety Andariel w tym wozeczku nosidelko jest bez daszka. Ale ja w swoim tez mam bez jak bedzie chlodniej to na te chwilke np. do samochodu buzke przyslonie pieluszka

Ostatnia edycja:
mam sporo pracy a do tego mega lenia, spac mi sie chce i ciezko mi sie do czegokolwiek zabrac. Mamy za ladna pogode na prace!! Juz chyba wole zeby padalo...

cześć dziewczyny :-)
dzis przywieźli mi komodę do pokoju Majeczki, ale żeby nie było tak wesoło, to zrobili nie taką co trzeba :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tzn. szuflady miały być ciemne a boki komody jasne i oczywiście zrobili całą ciemną i poszła do wymiany, teraz trzeba czekać dodatkowe 2 tygodnie :angry::angry::angry:
a już myślałam, że zrobię w końcu porządek z ciuszkami :crazy:

ja to juz wogle nie wiem kiedy mam prac ciuszki dla malej. Mozliwe ze bedziemy sie przeprowadzac pod koniec lipca i nie wiem czy potem bede miala jeszcze sily na pranie i prasowanie :angry:. A jak zrobie to teraz to moga sie zabrudzic przy przeprowadzce :crazy:.
trudno, najwyzej maz bedzie musial sie tym zajac :laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wpadam jak burza.
Wróciłam z "miasta" i biorę się za obiad bo na 17:30 mamy ze szkołą rodzenia wizytację na porodówce w tut. szpitalu.
Z zakupów jestem happy choć wydałam 50zł. Ale mam 4 bluzki dla siebie i kilka dla małej. Porobie zdjęcia po praniu to wam pokażę.

Miłego popołudnia laski!

reklama
witam dziewczyny:-D
spodnie uszyte:-D
ale zeszly mi cztery godziny na to a plecy mi do du** wchodza:-D
ale sa super:-D:-D:-D
az sama sie zdziwilam ze tak wyszly:-D
jak wyschna i je wyprasuje to wam pokaze:-D

wiecie moze kiedy pogoda ma sie poprawic:szok:
bo mam juz troche dosc tego ponurego nastroju na dworze:angry::-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki