aneczka2425
Fanka BB :)
coś mi się obiło o uszy ze pogoda ma być lepsza najwcześniej w przyszłym tygodniu:/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dopieroooooooocoś mi się obiło o uszy ze pogoda ma być lepsza najwcześniej w przyszłym tygodniu:/

No ja mam tak samo andariel
Dziś zapomniałam włączyć głos w telefonie (wczoraj wyłączyłam w szkole rodzenia).
Dzisiaj mój dzwonił i jak nie odbierałam o mało zawału nie dostał, bo nie wiedział czy coś mi się nie stało. Dobrze, że się nie zabił po drodze jak pędził do domu.
Ale oberwało mi się.

No ja mam tak samo andariel
Dziś zapomniałam włączyć głos w telefonie (wczoraj wyłączyłam w szkole rodzenia).
Dzisiaj mój dzwonił i jak nie odbierałam o mało zawału nie dostał, bo nie wiedział czy coś mi się nie stało. Dobrze, że się nie zabił po drodze jak pędził do domu.
Ale oberwało mi się.
więc mój M na skuterze w deszczu z pracy przyjechał, żeby sprawdzić czy wszystko ok - całe szczęście, że jestem w ciąży... bo był nieźle wkurzony i widziałam, że się z przenmową hamuje, żebym się bardziej nie denerwowała bo ja i tak byłam w podłym nastroju po tym jak mnie ta cięzarówka ochlapała

Co do licytacji to bylo kup teraz bo jesli licytacja to moze jeszcze cie ktos przelicytuje, a w ostatecznosci jesli chcesz przeznaczyc pieniazki dla Zosi to popros o mozliwosc wycofania ofery, wytlumacz zaistniala sytuacje, napewno zrozumieja.