reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja dzis też cała obolała jestem, brzuszek sie napina i boli :baffled:
caly dzien mama u mnie siedziała, miałam opieke jak nigdy, kochana mamusia tak sie przejmuje i martwi. Poprasowała mi świeżo uprane ciuszki malenstwa, więc juz jestem ciut do przodu :tak::tak::tak:

reklama
ja dzis też cała obolała jestem, brzuszek sie napina i boli :baffled:
caly dzien mama u mnie siedziała, miałam opieke jak nigdy, kochana mamusia tak sie przejmuje i martwi. Poprasowała mi świeżo uprane ciuszki malenstwa, więc juz jestem ciut do przodu :tak::tak::tak:

Mika coś te nasze brzuszki dokuczają? ale i tak zazdroszcze po cichu, też bym chciała żeby się mną ktoś zajął :eek: a tu sterta do prasowania leży :-( M. bym musiała 10 razy naganiać żeby mi poprasował bo twierdzi że nie potrzeba :baffled: no cóż, może mi się polepszy to poprasuję :baffled:

No to DELI zaliczyłyśmy dziś takie same awantury - tyle, że ja jeszcze nie odebrałam tel domowego :baffled: więc mój M na skuterze w deszczu z pracy przyjechał, żeby sprawdzić czy wszystko ok - całe szczęście, że jestem w ciąży... bo był nieźle wkurzony i widziałam, że się z przenmową hamuje, żebym się bardziej nie denerwowała bo ja i tak byłam w podłym nastroju po tym jak mnie ta cięzarówka ochlapała:baffled:

Dobrze, że oni są cali... a mojemu się nie dziwie, że się zezłościł w końcu dzwonił tyle razy, a ja nic :zawstydzona/y:.
Przepraszałam przez pół dnia.

to ja się dołączam mnie też coś się zaczęła macica stawiać niedawno aż wyrobić nie mogę buuuuu
No własnie mam pytanie, jak długo ten brzuszek może być taki twardy? i czy to poważne jest bardzo? siostra mnie nastraszyła jak jej powiedziałam o tym, kazała nic nie robić tylko leżeć odpoczywać i olać czy bałagan czy nie bo to ważne, czy jak nie przejdzie długo to muszę do lekarza??
a tak poza tym ,Aneczka gratuluję tytułu moderatora :-D wczoraj widziałam że coś o tym było ale nie miałam siły pisać

nie wiem, jako niedoświadczona ciężarówka trudno mi określić :baffled: mam taki twardy brzuch od południa, w sobotę też tak miałam.
Leżałam teraz jakąś godzinkę wziełam Nospę i już nie był taki spięty, ale jak wstałam to ledwo doszłam do łazienki bo boli i chodzę jak zgięta w pół :((
, nie mówiąc już o tym żeby się schylić coś podnieść bo nie dam rady - boli tak dziwnie:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry