Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja dzis też cała obolała jestem, brzuszek sie napina i boli
caly dzien mama u mnie siedziała, miałam opieke jak nigdy, kochana mamusia tak sie przejmuje i martwi. Poprasowała mi świeżo uprane ciuszki malenstwa, więc juz jestem ciut do przodu![]()
a tu sterta do prasowania leży :-( M. bym musiała 10 razy naganiać żeby mi poprasował bo twierdzi że nie potrzeba
no cóż, może mi się polepszy to poprasuję 
No to DELI zaliczyłyśmy dziś takie same awantury - tyle, że ja jeszcze nie odebrałam tel domowegowięc mój M na skuterze w deszczu z pracy przyjechał, żeby sprawdzić czy wszystko ok - całe szczęście, że jestem w ciąży... bo był nieźle wkurzony i widziałam, że się z przenmową hamuje, żebym się bardziej nie denerwowała bo ja i tak byłam w podłym nastroju po tym jak mnie ta cięzarówka ochlapała
![]()
.No własnie mam pytanie, jak długo ten brzuszek może być taki twardy? i czy to poważne jest bardzo? siostra mnie nastraszyła jak jej powiedziałam o tym, kazała nic nie robić tylko leżeć odpoczywać i olać czy bałagan czy nie bo to ważne, czy jak nie przejdzie długo to muszę do lekarza??to ja się dołączam mnie też coś się zaczęła macica stawiać niedawno aż wyrobić nie mogę buuuuu
wczoraj widziałam że coś o tym było ale nie miałam siły pisaćja sie jakoś dziwnie denerwuje tym wszystkim i wole miec już wszystko gotowe bo za chwilke moge nie dac rady już...Ja oni jeszcze nie piorę ciuszków ani nie prasuje...
Mam nadzieję, że później dam radę ...
Współczuje wam tych brzuszków

mam taki twardy brzuch od południa, w sobotę też tak miałam.