reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witajcie:) miałam dziś pobudkę o 5:30, bo mój luby nie słyszał budzika a ten wył na całą chatę, usłyszałam go nawet mimo zatyczek w uszach! no więc wstałam wraz z nim, zjadłam lekkie śniadanko, wypiłam herbatkę, a ok. 7:30 zmorzył mnie sen i... obudziłam się o 11:30:baffled: i znów mi dzionek przemknie nie wiadomo kiedy... a pogoda bez zmian, trochę pada, dość chłodno, generalnie bleeee

Hej! Ja mam dziś jakiś słaby dzień - ale mam nadzieję, że na USG mi się poprawi.. Jak odprowadzałam Anielke do przedszkola to nie dość, że sie rozpadało to jeszcze koleś ciężarówką tak mnie ochlapał bo jechał szybko przez kałuże, że sie robeczałam na ulicy jak dziecko... i tak szłam do domu :baffled::-( Niech to ciśnienie sie już unormuje i bedzie normalnie.....

A mam do was pytanie - wczoraj mi tak "ścisnęło" głowę jak byłam u mamy (takie dziwne uczucie jakby była w imadle) zmierzyłam sobie ciśnienie i było 102/68 więc niskie tylko tentno było 87 i mama powiedział, że wysokie - ktoś coś wie?

Acha, i jeszcze dla dobicia - zobaczyłam, ze jest wystawiony fotelik maxi cosi a pieniądze z aukcji ida na naszą forumową Zosię, więc zalicytowałam a dopiero później zapytałam czy on ma daszek - okazało się, że nie... no i mąż wściekły, że zamiast kupic pożądny fotelik a na Zosię przelać kasę, to ja jak zwykle po swojemu... a ja chciałam dobrze..... aaaaaaaaaaaaaaa płakać mi się chce..............

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry