Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sempe jeżeli w towarzystwie jest choć jedna osoba dorosła niepijąca to ja się zgadzam. Ale jeżeli wszyscy piją a dziecko się na przykład zaksztusi a wy po 2 piwkach nie macie takich reakcji, żeby mu pomóc... i coś się mu stanie? To dla mnie jak prowadzenie samochodu po piwku. Piłeś nie jedź. Opiekujesz się dzieckiem nie pij. Proste.Efe moje zdanie jest takie, oczywiscie przerażają mnie pijani rodzice 2-3promilowigdzy spacerują z maluchami jestem temu przeciwna!
ale w dalszej cześci tekstu opisują przypadki ze np matka siedzi w pubie ze znajomumi i popija piwko a tu z nienacka bach policja i dziecko zabierają
nie zgadzam się z tym: to myśle że ja jestem z tych gorszych matek, bo co tydzien siedzimy z całą ekipą na piwku a dzieciaki obok na trawce bawią się i co?? stało im się coś?
czepiają się ze rodzicie nie powinni pic do osiągnięcia pełnoletnosci dzieci!! ABSURDz tego wynika ze jestem pijąca matka kuźwa, w dodatku w ciązy!
Sempe jeżeli w towarzystwie jest choć jedna osoba dorosła niepijąca to ja się zgadzam. Ale jeżeli wszyscy piją a dziecko się na przykład zaksztusi a wy po 2 piwkach nie macie takich reakcji, żeby mu pomóc... i coś się mu stanie? To dla mnie jak prowadzenie samochodu po piwku. Piłeś nie jedź. Opiekujesz się dzieckiem nie pij. Proste.
.

ech...