reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Efe , czekają na Ciebie;-)
Majaam ty mnie nie strasz! Jak sobie posłuchałam opowieści o porodach w tym szpitalu a głównie o lekarzach to mi uszy zwiędły. A skoro ma być remont to ja się nawet cieszę, wybór łatwiejszy. Mój weźmie urlop i pojedzie ze mną wcześniej i za 300zł będzie zostawał ze mną i maleństwem na noc. (Jest możliwość wykupienia pokoju jak w hotelu:tak:) A tu odwiedziny są do 18:55:szok: Sale jedynki są 3 tylko dla tych z rodzinnym porodem. A tak leży się na 8 osobowej sali.

reklama
czesc Dziewczynki:-)
u mnie znowu kilka spraw spędza sen z oczu, własciwie mam tak już od nastu lat odkąd zostałam matką:-)
Starszy zaliczył gimnazjum i osiągnął porażającą średnią 2,7:szok::wściekła/y: z takimi ocenami to on może sobie kible w zawodówce pozwiedzać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10 czerwca wyniki testów, zobaczymy czy zachaczy z punktacją o technikum!
ale mu już zapowiedziałam że jak zawodówka to tylko zaocznie a tak to do pracy LEŃ SMIERDZĄCY!!!

Sredniak w Wiśle 3 dzien urzęduje, mam nadzieję ze mu nic nie dolega bo mnie choroba rozłożyła na maxa!
Suchy kaszel zamienił się w mokry, dławiący\, jak kaszle to czuje jakby mi miał brzuch pęknąć na pół!!!:no::no: syrop tu juz nie pomoże, tabletki do ssania też nie,, przy kaszlu popuszczam jak stara babcia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a jeszcze zbulwersował mnie artykuł o matkach pijących
Kolejna pijana matka zajmowała się niemowlakiem - Wiadomości - WP.PL

czesc Dziewczynki:-)
u mnie znowu kilka spraw spędza sen z oczu, własciwie mam tak już od nastu lat odkąd zostałam matką:-)
Starszy zaliczył gimnazjum i osiągnął porażającą średnią 2,7:szok::wściekła/y: z takimi ocenami to on może sobie kible w zawodówce pozwiedzać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10 czerwca wyniki testów, zobaczymy czy zachaczy z punktacją o technikum!
ale mu już zapowiedziałam że jak zawodówka to tylko zaocznie a tak to do pracy LEŃ SMIERDZĄCY!!!

Sredniak w Wiśle 3 dzien urzęduje, mam nadzieję ze mu nic nie dolega bo mnie choroba rozłożyła na maxa!
Suchy kaszel zamienił się w mokry, dławiący\, jak kaszle to czuje jakby mi miał brzuch pęknąć na pół!!!:no::no: syrop tu juz nie pomoże, tabletki do ssania też nie,, przy kaszlu popuszczam jak stara babcia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a jeszcze zbulwersował mnie artykuł o matkach pijących
Kolejna pijana matka zajmowała się niemowlakiem - Wiadomości - WP.PL
Ja jak byłam chora to też co kichniecie czy kaszel to popuszczałam ,ale to jest nieprzyjemne uczucie.Pewnie po porodzie też tak będzie:crazy:

Efe , nie w tym sensie. dla Ciebie remont przyśpieszają:-)
Sempe- syn musi dostać po uszach, bo inaczej nie trafi.
( nas 3,0-to była najwyższa średnia klasy w jednym z techników ;) )
A rożluźniające się mięsnie, to już norma pod koniec ciąży, mnie tez się zdarza i wkładki zmieniam jak nigdy wcześniaj.

Sempe to będę trzymać kciuki za wyniki syna z egzaminów. No i popieram twoją decyzję co do zawodówki. Popracuje trochę za marne grosze to od razu zechce mu się uczyć. Zobaczysz:)
A co do pijących matek. Zabierałam takim dzieci z Policją a po miesiącu czy dwóch sąd oddawał. I jazda zaczynała się od nowa. Tylko matka zaczynała pić gdzie indziej zostawiając dziecko komu popadnie.

Witam.
Sempe strasznie mi przykro ze musisz sie tak denerwowac. Naprawde cos sie dzieje niedobrego z twoim synem, z taka srednia nie ma zbytnich szans na dobre wyksztalcenie. Co sie dzieje z tymi dzieciakami to chyba wplyw towarzystwa. A i jak to mowia male dzieci maly klopot duze wielkiiiii:baffled::baffled:
Efe u was jedynki u nas ich w ogole nie ma. Najgorsze jak ci sie cale rodziny gapiow schodza a ty z cyckiem na wierzchu, w koszuli rozkraczona, rozmechacona wrrrrr jak mnie to wkurzalo.
I wiecie na sen dobre sa dzieciaki juz mowilam wam, wypozyczcie sobie na jeden dzien jakiegos absorbujacego malucha bedziecie spac jak niemowlaki.
Milego dnia wszystkim mimo ze paskudnie to za oknem wyglada:baffled::baffled:

Że tez nie można wymyślic paragrafu na to, bo ludzie latami czekaja na adopcję, a tak ochlapusom zabierać dziecko po urodzeniu i do sprawdzonych czekających na adopcję.

Efe moje zdanie jest takie, oczywiscie przerażają mnie pijani rodzice 2-3promilowigdzy spacerują z maluchami jestem temu przeciwna!

ale w dalszej cześci tekstu opisują przypadki ze np matka siedzi w pubie ze znajomumi i popija piwko a tu z nienacka bach policja i dziecko zabierają

nie zgadzam się z tym: to myśle że ja jestem z tych gorszych matek, bo co tydzien siedzimy z całą ekipą na piwku a dzieciaki obok na trawce bawią się i co?? stało im się coś?
czepiają się ze rodzicie nie powinni pic do osiągnięcia pełnoletnosci dzieci!! ABSURD:wściekła/y: z tego wynika ze jestem pijąca matka kuźwa, w dodatku w ciązy!

reklama
Efe moje zdanie jest takie, oczywiscie przerażają mnie pijani rodzice 2-3promilowigdzy spacerują z maluchami jestem temu przeciwna!

ale w dalszej cześci tekstu opisują przypadki ze np matka siedzi w pubie ze znajomumi i popija piwko a tu z nienacka bach policja i dziecko zabierają

nie zgadzam się z tym: to myśle że ja jestem z tych gorszych matek, bo co tydzien siedzimy z całą ekipą na piwku a dzieciaki obok na trawce bawią się i co?? stało im się coś?
czepiają się ze rodzicie nie powinni pic do osiągnięcia pełnoletnosci dzieci!! ABSURD:wściekła/y: z tego wynika ze jestem pijąca matka kuźwa, w dodatku w ciązy!
Ja byłam ze swoim raz w ogródku na piwku i więcej tam nie pójdę .Ludzie gapili się jak na kosmitkę.A wypiłam jedno małe piwko z soczkiem ,a Mały miał wtedy może ze 4 lata.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry