Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co do roomingu tez wezme sale jednoosobowa platna, zeby mnie inne dzieciatka nie budzily. Generalnie jest brzydko w moim szpitalu ale nikt nic na to nie poradzi. Juz nie raz w nim lezalam (na chirurgii i urologii) i tez bylo ochydnie i brudno ale wytrwalam;-)

Sempe moi właściciele to w sumie znajomi rodziców. Za wynajem płacimy grosze. Po pierwszym roku wymienili nam za zebraną od nas kasę wszystkie okna na plastiki, bo były jeszcze drewniane. W tym roku mieli wymienić drzwi i może podłogi. Tylko na te podłogi to ja się nie piszę z brzuchem.Jak chce coś wymienić szybciej to sama wykładam a oni odliczają kasę z wunajmu.wg kodeksu cywilnego własciciele mieszkania płącą za wszelkie remonty i naprawy które nie wynikły z winy wynajmjącego. W tym Waszym przypadku za junkers powinni zapłacić własciciele.
To i tak nieźle ja kiedyś wynajomowałam mieszkanie od nauczycieli to wtedy chcieli 400 zł a za opłaty płacili 150 zł .Do tego piece,rudera na kółkach ,okna drewniane ,szpary ,ale to było z 10 lat temuSempe moi właściciele to w sumie znajomi rodziców. Za wynajem płacimy grosze. Po pierwszym roku wymienili nam za zebraną od nas kasę wszystkie okna na plastiki, bo były jeszcze drewniane. W tym roku mieli wymienić drzwi i może podłogi. Tylko na te podłogi to ja się nie piszę z brzuchem.Jak chce coś wymienić szybciej to sama wykładam a oni odliczają kasę z wunajmu.