reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Spec nie z książki telefonicznej tylko stary znajomy z odpowiednią wiedza i doświadczeniem. O to się nie boję. Przeraża mnie fakt, że z dwóch badziewiastych junkersów nie zrobi jednego dobrego. Bo to jak z dwóch maluchów chcieć mercedesa. No nie da się po prostu. Najwyżej dogadam się z właścicielami, że kupimy nowy junkers a im nie zapłacimy ileś tam kasy za wynajem. Może się zgodzą?

Aneczka to jakies dziwne podejscie :no: bo o tym mi mówiła miedzy innymi połozna ,zaleciła tez kontakt NATYCHMIASTOW z lekarzem jezeli w ciagu 10 godzin jest mniej niz 10 ruchów dziecka.Pewnie co szpital to inne podejscie do pacjenta.

wg kodeksu cywilnego własciciele mieszkania płącą za wszelkie remonty i naprawy które nie wynikły z winy wynajmjącego. W tym Waszym przypadku za junkers powinni zapłacić własciciele.

ale pisałaś o skurczach jak mi się wydaje a nie o ruchach??czy zle przeczytałam??
co do ruchów to racja ale też jak zrobią usg i wszystko oki to co pomogą powiedzą że tak leży...

Dzien dobry. U mnie pogoda tez lipa.
Co do szpitala to tez zwiedzalam i jest syf... Ale to w koncu nie Mariott wiec trzeba to przyjac. Jest jedna sala do porodow, ktora mi sie podoba. Ma dwa pomieszczenia, rozne "sprzety" pomgajace przy porodzie i wanne, bede na nia polowala. Jak sie nie uda to wezme zwykla platna, bo na to lozko stojace w boksie sie nie pisze. Wyglada jakby sie mialo zaraz rozpasc a wielkosc tego boksu grozi klaustrofobia:eek: Co do roomingu tez wezme sale jednoosobowa platna, zeby mnie inne dzieciatka nie budzily. Generalnie jest brzydko w moim szpitalu ale nikt nic na to nie poradzi. Juz nie raz w nim lezalam (na chirurgii i urologii) i tez bylo ochydnie i brudno ale wytrwalam;-)
Slyszalyscie o tym strasznym wypadku pod Olsztynem?? Jak ogladalam wczoraj mialam ciarki. Powinni takiego debila posadzic na dluuuuuuugie lata do pudla!!:wściekła/y:

Sempe wspolczuje problemow z synem...
Jak sobie przypomne jak dalam popalic rodzicom a moj brat to juz w ogole STRASZNIE to jestem przerazona jak sobie poradze ze swoja corka. Wiem po sobie ze rozne rzeczy rozumie sie dopiero w pewnym wieku i po pewnych doswiadczeniach i chocby sie stanelo na glowie to gowniarz nie zrozumie i zrobi po swojemu.:eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wg kodeksu cywilnego własciciele mieszkania płącą za wszelkie remonty i naprawy które nie wynikły z winy wynajmjącego. W tym Waszym przypadku za junkers powinni zapłacić własciciele.
Sempe moi właściciele to w sumie znajomi rodziców. Za wynajem płacimy grosze. Po pierwszym roku wymienili nam za zebraną od nas kasę wszystkie okna na plastiki, bo były jeszcze drewniane. W tym roku mieli wymienić drzwi i może podłogi. Tylko na te podłogi to ja się nie piszę z brzuchem.Jak chce coś wymienić szybciej to sama wykładam a oni odliczają kasę z wunajmu.

Sempe moi właściciele to w sumie znajomi rodziców. Za wynajem płacimy grosze. Po pierwszym roku wymienili nam za zebraną od nas kasę wszystkie okna na plastiki, bo były jeszcze drewniane. W tym roku mieli wymienić drzwi i może podłogi. Tylko na te podłogi to ja się nie piszę z brzuchem.Jak chce coś wymienić szybciej to sama wykładam a oni odliczają kasę z wunajmu.
To i tak nieźle ja kiedyś wynajomowałam mieszkanie od nauczycieli to wtedy chcieli 400 zł a za opłaty płacili 150 zł .Do tego piece,rudera na kółkach ,okna drewniane ,szpary ,ale to było z 10 lat temu

reklama
Czesc :)
Wczoraj niestety zniklam nagle bo mi net ucieło, potem wrócił ale juz nie mialam sily pisać.
Nastraszyłyscie mnie trochę z tymi brzuszkami :( teraz jak mi sie tak znow zrobi to na pewno prosto do gina ide albo szpital i juz :baffled:
Po nocy mi na szczescie przeszlo i juz dzis mam normalny, w sumie wczoraj tez tak bylo ze po nocy spoko a po poludniu jak tylko cos porobilam i chwile połazilam to twardnial :baffled:
no nic, mam nadzieje ze bedzie dobrze :baffled:

Teraz znikam na zakupy z M. bo w lodówce pustki. Miłego dzionka ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry