reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
u mnie zaczynam zaznaczanie na karcie ciazy od 35 tygodnia:) jedna kratka w danym dniu jak bedzie 10 ruchow i wiecej nie liczymy...i tak kazdego dnia:)moj tez sie wypina bardziej niz kopie bo juz mniej miejsca jest.....i chyba uuz glowa w dol skierowany bo nogi mam na zoladku:):):):):)

Nam położna na szkole rodzenia mówiła, żeby z tym liczeniem ruchów nie wariować, że już mniej więcej każda z nas zna swoje dziecko i jego aktywność. Są bąble, które cały czas wariuja w brzuszku a są jak to określiła "filozofowie", którzy to się przeciągną, to pukną... niepokojące jest jak taki filozof nagle zacznie się bardzo szamotać albo dotychczas aktywne dziecko jakos strasznie zwolni. Poza tym powiedziała, że jeśli nas coś nie pokoi to zawsze można podjechać na izbę przyjęć.

Mój Antek dość regularny tryb zycia prowadzi i tak jak Twój Synek GOSIU, raczej z tych wypinających się :baffled:;-)

moja to jak nogi prostuje to piety mam pod piersiami a maz ma ubaw bo w pietke moze polaskotac:-D dziewczyny jak bralyscie globulki to po ich odztawieniu wypadlo wam taka kuleczka o konsystencji twarozku???ja wczoraj takie zauwazylam i nie wiem czy znowu cos sie przypaletalo czy to po odztawieniu globulek moglo byc:zawstydzona/y:?

ja mam taka nadzieje.nie chce juz wiecej zadnych globulek bo sie czlowiek umeczy strasznie...ale w pon mam wizyte u lekarza to poprosze niech zajrzy i jakis wymaz wezmie co by juz zadnego swinstwa tam nie bylo:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry