reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej Wszystkim:)

Mnie od rana mdli...fuuuuuuu... co chwile mam wrazenie ,że powinnam lecieć do michy w lazience,ale jakoś to przetrzymuje na kanapie i przechodzi...ale nie wiem jak dlugo wytrzymam...Mdlości teraz????litosci!!!!

Haha! Ale patrzcie! wreszcie sie suwaczka dorobilam!!!

Ewelinko powiem ci śmieszną rzecz (dla mnie w pewnym momencie frustrująca jak diabli)
przy młodym sie pomylili ja leżałam na sali i w papierach ich że urodziłam 5 marca a młody miał ze urodził się 6 marca!! no i przy wypisie ja w szoku, musiałam czekać aż poprawią ale najlepszy był motyw w USC bo tam wysłali papiery i przy rejestracji facet mi wmawia ze ja po porodzie nieprzytomna i nawet nie wiem kiedy urodziłam i ten 6 mi chcieli wpisać, awanture zrobiłm jak nie wiem bo mi tu wmawiają zaczeło się dzwonienie w szpitalu ochrzan dostali ze szok.
No mnie położna przeraziła gdy powiedziała, że dziecko trzeba zameldować w USC w przeciągu miesiąca bo potem państwo nadaje mu imię! jej znajomi tak mieli i przekonali się na własnej skórze! :szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
oj to ja chyba cos nie doczytalam na tej swojej karcie

a polozna pytala mnie na wizycie tylko czy czuje ruchy, nic nie mowila o ich czestotliwosci :eek:. Prosze, jak duzo mozna sie z forum dowiedziec

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry