aneczka2425
Fanka BB :)
no i po doktorku 
dobranoc dziewczyny
do juterka
dobranoc dziewczyny
do juterka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
znów smaruję vratizolinem, ale przecież nie mogę tak cały czas... byle wytrwać do poniedziałkowej wizyty, chyba trzeba zastosować jakieś inne leki, może tabletki? 
Oj to wspolczujea ja mam nawrót opryszczki wargowej!!! nie wiem już co robić, jak się skutecznie pozbyć tego cholerstwa... chwila spokoju i znów atakznów smaruję vratizolinem, ale przecież nie mogę tak cały czas... byle wytrwać do poniedziałkowej wizyty, chyba trzeba zastosować jakieś inne leki, może tabletki?
i chyba tak jak aneczkę, przymulił nie ten kalafior... ciężko mi jest
podobno dobre sa te przezroczyste plasterki compeed ale nie wiem czy wolno je w ciazy.wiesz co, może i punktowo na niewielką zmianę są dobre, choć to chyba raczej maskuje, nie leczy; a ja mam po obu stronach ust czerwone, do tego znów bąble:-( za duża powierzchnia na plasterki;
chce mi się ryczeć, bo to okropnie swędzi, poza tym co chwila muszę myć ręce, żeby cholerstwa nie roznieść na otaczające przedmioty... ma dość tego g***