reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dzień dobry dziewczyny:-):-):-)
ja wstałam dziś o 7 bo już spać nie mogłam :baffled::wściekła/y::wściekła/y:
przed obudzeniem śniła mi się stołówka z podstawówki:eek:
z wielkim brzuchem jadłam tam wypasionego, pięknie spieczonego chrupiącego kotleta mielonego:eek::eek::eek:
pogoda u mnie dziś do kitu zimno strasznie :crazy:

Malinka napisała na wynikach od gina wszystko u nich oki:-)
a coś mika ostatnio mało się odzywasz?
mam nadzieję że wszystko u ciebie w porządku heheheh wiesz wczoraj mi się śniłaś:laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry dziewczyny:-):-):-)
ja wstałam dziś o 7 bo już spać nie mogłam :baffled::wściekła/y::wściekła/y:
przed obudzeniem śniła mi się stołówka z podstawówki:eek:
z wielkim brzuchem jadłam tam wypasionego, pięknie spieczonego chrupiącego kotleta mielonego:eek::eek::eek:
pogoda u mnie dziś do kitu zimno strasznie :crazy:

Malinka napisała na wynikach od gina wszystko u nich oki:-)
a coś mika ostatnio mało się odzywasz?
mam nadzieję że wszystko u ciebie w porządku heheheh wiesz wczoraj mi się śniłaś:laugh2:
tak, a co Ci się śniło?

u mnie wszystko ok tylko jak pisałam net mi nawalał, poza tym ciut gorzej sie czuje i martwie sie jak ja dotrwam do konca?:baffled: jak pamietam z małą o tej porze już było ze mną kiepsko wiec i tak nie mam co narzekać we wtorek ide do gina ciekawe co mi powie...
a w nocy nawet jak lezałam strasznie momentami mnie bolało spojenie, to normalne?:baffled:

witam i ja z ranca,pogoda dalej jest ble
ja nieśpie juz od 3,młodsza zaczeła sie bardzo dusic,ja dostałam boleści brzucha i juz zasnąć nie mogłam wiec czytałam książke

Witam rankiem, u mnie słonko jakieś prześwituje troche przez chmury, ale te chmury deszczowe wiec znow pewnie bedzie padac...

Snil mi sie moj synek ze go ogladalam na takim wypasionym usg i byl juz taki duzy i sliczny :-D a moj M. go nie chcial ogladac i sobie poszedl :szok:

Idę cos zjeść i na zajęcia, dziś przedostatni egzamin mam, oby poszło :-D
Miłego dnia sierpniówki :tak:

Iwonka, to pewnie padniesz w ciągu dnia ;-)
zobaczymy
na razie zaliczam znowu kibelek:-(:-(:-(

no wiem że to normalne, ale myslałam że tylko podczas stania lub chodzenia:baffled:
ale żeby na leżąco też???:baffled::baffled::baffled:
no mnie podczas lezenia to nawet podwójnie boli,a żeby sie obrucić to musze cała najlepiej wstać z wyrka i połozyć sie i obowiązkowo musze miec między nogami poduche,a dzis znowu lekko podpuchłam przez noc,niewiem czy mi sie dzidzia nie obracał lub nie zeszła niżej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no mnie podczas lezenia to nawet podwójnie boli,a żeby sie obrucić to musze cała najlepiej wstać z wyrka i połozyć sie i obowiązkowo musze miec między nogami poduche,a dzis znowu lekko podpuchłam przez noc,niewiem czy mi sie dzidzia nie obracał lub nie zeszła niżej
mi sie wydaje że mam brzuszek niżej a to niedobry objaw ponoć :baffled::baffled::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry