reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ale przekręt z tym Pampersem...

zdrzemnęłam się ponad 2 godzinki, a potem dogodziłam sobie kalafiorkiem z wody posypanym zrumienioną bułką tartą, mniam;-)a zaraz zabieram się za ciacho, które upiekł przedwczoraj mój luby, takie słodziutkie, do czarnej herbatki:-)

efe, spiderman, hłe hłe hłe

reklama
Marcia26 mam nadzieję, że choć masz dobrą opiekę z tą cukrzycą paskudną. Ja tez myślałam o tobie bo chciałam zapytać czy nie masz przypadkiem zamiaru rodzić w Wejherowie?

Andariel mój kalafiorek już 2 dzień leży w lodówce i chyba dziś go spałaszuje:]

A spiderman bo mój się pytał co mnie boli to musiałam jakoś to wytłumaczyć. W końcu ból macicy im nic nie mówi, bo nigdy takiej nie mieli, prawda?

efe ja bede rodzic w wejherowie:)
chodze do tego szpitala nawet do szkoły rodzenia:) polecam:)
opiekę mam oki:) tesciowa jaet pielegniarka i ma glukometr a poza tym mam gina na telefon, wiec jak mam jakies watpliwosci to dzwonie do niego na kom:)

efe ja bede rodzic w wejherowie:)
chodze do tego szpitala nawet do szkoły rodzenia:) polecam:)
opiekę mam oki:) tesciowa jaet pielegniarka i ma glukometr a poza tym mam gina na telefon, wiec jak mam jakies watpliwosci to dzwonie do niego na kom:)
No to witamy w klubie:) :-D Ja do Wejherowa się właśnie rodzić wybieram, bo wiele dobrego słyszałam i mam koleżanki, które tam rodziły. Standard w porównaniu z naszym szpitalem to przepaść.:confused2: Zresztą mój będą remontować od 23 lipca więc wybór mi tylko ułatwili. Obym zdążyła, oczywiście.:sorry:
Co do szkoły rodzenia ja chodzę tu przy szpitalu i byliśmy we wtorek na zwiedzaniu porodówki. :baffled: Chcę się też na takie zwiedzanie umówić do Wejherowa.

efe to moze spotkamy sie na porodowce hihi
ja juz zwiedzałam oddział patologii i ginekologii, na prawde jest schludnie, czysto i przyjemnie, poznałam juz nawet 2 polozne (z jedna mam zajecia w szkole rodzenia), przesymaptyczne kobietki:) co do szpitala to jestem przekonana ze wejherowo to dobry wybor :)

Marcia fajnie ze sie odezwalas. No i mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku skoro jestes pod tak dobra opieka.
Na dzis sie pozegnam cos nie mam humoru dzis. Dobranoc.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry