reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Oj dziewczyny marudzicie jak po 80:-D,ale ja nie lepsza wczoraj oprócz małego prasowania nic nie robiłam a wieczorem padłam o 22 do wyra jak niezywa.M to ma ubaw ze mnie :-).

Basiu z ta płyta to niezły numer ,chociaz niewesoły dla Was to sie usmiałam:sorry:.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zakupy zrobione... :)
i znów przez 2 tygodnie nie będę sklepu widzieć i dobrze, bo coraz gorzej mi się chodzi.

Motyl ja nie tylko narzekam jak baba 80, ale i tez tak chodzę ;/
Chciałam się położyć, ale na plecach nie mogę, bo kręgosłup, na bokach też nie, bo spokenie od razu strasznie zaczyna boleć... Mała za nisko i naciska wrrrrrrrrr
Mam nadzieję, że chociaż zasnę wieczorem bez problemu

Tatuś kupił Małej trzy pajacyki z Disney'a :) takie kolorowe. Jak on ją będzie rozpieszczał :). Będzie prawdziwą "córeczką tatusia".

Ja dopiero co się do kompa dostałam.
Też miałam przebój, bo poszłam piechotką z moim kochaniem do szpitala odebrać wynik i jak przeszłam 300m to myślałam, że stanę i ani kroku dalej. A tak mówiłam że mi dziś nic nie jest, prawda? W domu spoko, mogę się krzątać ale łazić to już masakra. Przeszło dopiero po 800m. (Załączyłam sobie taką scenkę, że się mała złapała za łożysko jak spiderman o dwa budynki i jak zaczęłam iść dalej powolutku i kołysać to się puściła i opadła na dół)

Ale nie ma tego złego...mój mi kupił znowu całego arbuza w Biedronce. Już 1/4 nie ma:]
Kasiu, pampers ma u mnie takiego minusa że szok! Haggies'y będę kupować!

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny!
dawno mnie nie było, ale to z powodu braku kompa :(
jak sie czujecie?
ja mam cukrzyce ciazowa i jestem na diecie heh
schudłam 5 kilo :(
ale najwazniejsze ze z moja ksiezniczka wszytko ok :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry