reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witajcie.

u nas zimno i zapowiada się ze z maluchami wyjdę tylko do sklepu bo nie chce by ich zawiało! u mnie choroba postępuje, żadnej poprawy...
a wczoraj latałam z mężem po Ikei jak wróciłam do domu to czułam się jakby mi nogi wkładali w imadło!!!
jutro przywoża meble do dziewczynek pokoju, przygotowujemy się do remontu duzego pokoju, narożnik juz do odebrania mamy:-)

my tez sie szykujemy na remont dużego pokoju juz 12 zaczynamy robote,mam nadzieje,ze szybko sie uporamy z tym tylko

reklama
Sempe, Piwonia życzę udanych i szybkich remontów. Myślałam, że nigdy tego nie powiem ale tęsknie za jakimś remontem. Niestety teraz to niemożliwe. Nawet zbyt wiele nie poprzestawiam jak się Mała urodzi, bo nie mam miejsca :( Chyba najważniejsze że prawie całe życie taki mały człowiek mi przemebluje prawda?

Dzieńdobry :-D

KASIA, przykro mi z powodu konkursu - jak nic jakis większy przekręt :wściekła/y::angry::-( dla nas Twój Mateuszek jest i tak najpiekniejszym Bąblem z wszystkich startujacych w tym zakichanym konkursie!

GOSIA widzę, że podjęliscie decyzję co do imienia ;-) Remy?

Ja jestem lekko wykończona - moje starsze dziecie wkroczyło ni stad ni z owąd w okres buntu - testuje nas non stop :baffled: wczoraj wieczorem to juz doprowadzila mnie do takiego stanu, że sie zastanawiałam czy jej nie dać klapa w tyłek, żeby przynajmniej miała powód do płaczu...

Piwonia my dzien prze Bozym Ciałem musimy go jakos uprzątnąć i zabezpieczyc i zakleić dziury po starych wertikalach, i od piątku rano bierzemy się za robotę bo w sobote wieczorem przywoża narożnik, robimy nowe oswietlenie, nowy kolor na scianach i karnisz do zasłon, szukam rolet rzymskich ale przezroczystych ale nie mogę znaleźć a Wy duzo macie roboty?

Dzieńdobry :-D

Ja jestem lekko wykończona - moje starsze dziecie wkroczyło ni stad ni z owąd w okres buntu - testuje nas non stop :baffled: wczoraj wieczorem to juz doprowadzila mnie do takiego stanu, że sie zastanawiałam czy jej nie dać klapa w tyłek, żeby przynajmniej miała powód do płaczu...
ja stosuje czasami klapsy i stanie w kącie ale przede wszystkim tłumacze i rozmawiam i mam wrazenie ze mówię do sciany;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie piatkowo:)) wczoraj zaliczylismy grilowanie u znajomych wiec nocke przespalam cala:-)ale rano maluszek zaczal sie tak wiercic ze nawet polezec nie moge.prostuje nozki tak ze zebra mi zaraz wyskocza.
dziewczyny moj maz mial problemy z opryszczka na ustach i zmarowal mascia ALANTAN i dziala.na szczescie juz od dawna nie mial:)

Tak Olu, chyba będzie Remy.. Bardzo nam się podoba Antony / Antoni, ale mojemu mężowi nie podoba się, że ludzie wołaliby na niego Antoś. Nie pytaj mnie, dlaczego.. bo ja sama tego nie rozumiem, ale mam już dość dyskusji z nim na ten temat...:zawstydzona/y:

Dzien dobry wszystkim:tak:
Co do remontow to ja zaczynam na poczatku lipca, bo kupuje wieksze mieszkanie. Mam nadzieje ze w miesiac zdazy sie zrobic a jak nie to bede nim kierowala na odleglosc:eek:

reklama
Piwonia my dzien prze Bozym Ciałem musimy go jakos uprzątnąć i zabezpieczyc i zakleić dziury po starych wertikalach, i od piątku rano bierzemy się za robotę bo w sobote wieczorem przywoża narożnik, robimy nowe oswietlenie, nowy kolor na scianach i karnisz do zasłon, szukam rolet rzymskich ale przezroczystych ale nie mogę znaleźć a Wy duzo macie roboty?
my jutro do sklepu po farby struktury na ściany,płyty
bo robimy sufit podwieszany,na ścianach półki tez z płyt,cała podłoga do zrobienia,potem na ścianach jakis fajny tynk,malowanie,przestawienie mebli
my od poniedziałku teoretycznie bedziemy juz powoli niepotrzebne graty wynosic,żeby zostało jak najmniej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry