reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
po akty urodzenia zgłaszasz się na Libelta,tam teraz wszystko od ręki zalatwisz, zgrabie to wszystko idzie

Mika
Urzędu Stanu Cywilnego Mariusz Kopeć
ul. Libelta 16/20, 61-706 Poznań
I piętro, pokój 139, sekretariat pokój 138, informacja telefoniczna (061) 646-33-44, fax (061) 878-43-36

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzień Dobry!
Ależ się wyspałam!!!Do 9:30 się leniłam:-D

Gosiu ja jak miałam takie szczypanie to okazało się że to zapalenie i miałam jakieś tabletki gyno-femidazol i pomogły.

A wiecie mówiłam wczoraj swojej gin o tych problemach z trawieniem to przepisała mi pół litra syropu LACTULOSE-MIP mam nadzieje że pomoże-a może któraś z Was go brała???

Malinka, to Lactulosum to tak średnio działa... w każdym razie nie ma zbyt szybkich efektów, trzeba jakiś czas stosować, żeby zadziałało... ja przestałam stosować lactulosum, zaczęłam stosować siemie lniane i lepiej działa.. a też naturalne..

Dzięki Gosiu. Ale spróbuje może akurat coś zdziała nie zaszkodzi spróbować....
A wizytę mam 17 czerwca więc w razie czego może przepisze coś innego-bo siemię lniane to nie przełknę:baffled:

No wizyty mam teraz co 2 tygodnie-zbankrutuje:eek:

Dzięki Gosiu. Ale spróbuje może akurat coś zdziała nie zaszkodzi spróbować....
A wizytę mam 17 czerwca więc w razie czego może przepisze coś innego-bo siemię lniane to nie przełknę:baffled:

wiesz Malinka, ja też myślałam, że nie dam rady... a doszło do tego, że zaczyna mi NAWET SMAKOWAĆ ha ha ha... to nie jest takie złe, naprawdę, próbowałaś, czy nie mogłaś się przemóc? Spróbuj... ja teraz nawet chleb z siemieniem lnianym kupuję.:-)

Gosiu jak to zobaczyłam to mnie odrzuciło zjadłam może z łyżkę te gluty są okropne no nie wiem może jak syrop nie zadziała to spróbuje znowu.....

Mykam do kuchni szykować chińszczyznę na obiadek:-p:-)

reklama
Ja sobie robię siemie tak: łyżka stołowa siemia i pół szklanki wody do tego słodze płaską łyżeczkę cukru i nie czekam za długo ,żeby przysłowiowe gluty się nie zrobiły.Taką miksturę mogę wypić:tak:
I mi pomaga

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry