reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczyny to ja z innej beczki mam pytanie!
Czy któraś z was zna się na drukarkach bo mam problem ze swoja nie chce mi drukować zwykłego tekstu-na czarno.Wychodzi bardzo blado prawie nie widać.Ale kolor ładnie drukuje.
A wczoraj były wymieniane tusze na nowe:eek:
Proszę o pomoc!

Witam Wszystkie przeurocze siepniowe Ciężaróweczki:)

Ja wlaśnie wrocilam ze sportu,teraz wcinam salate-pycha.
Dziś idziemy do szkoly rodzenia. Bedzie o technikach masażu-bomba! Marze o takim super masażu! Niby moj J.mnie masuje ale to taki amatorski masaż...Uwielbiam byc masowana! Nie moge sie doczekać

Kasiu, mam juz dla ciebie to co obiecalam ci wczoraj na pw. Dzis siąde przepisze i Ci wyśle:)

Malinka ja sie nie znam, ale moze masz ustawioną jakąs opcje oszczędnego drukowania. W mojej drukarce taka opcja jest i wtedy drukuje tak na szaro??? no w kazdym razie baaardzo blado....Wiec moze masz cos takiego zaznaczone czy wcisniete w drukarce i tu jest pies pogrzebany???

Natt dzięki sprawdze!
Ja się też mało znam ale musze koniecznie coś dziś wydrukować i kurcze jak na złość nie działa!!!:wściekła/y::wściekła/y:

O juz 11 !!! ide robić ten obiad bo kurcze nie zdążę!!!!!
A zaraz ma przyjechać męża bratanek więc kompa będę miała mało bo on to w gry ciągle będzie grał!!Ale się jeszcze odezwe.

A propos siemienia, to jak ktos nie lubi pic tych glutów, to mozna kupic takie siemie mielone i dodawac do slatek,jogurtu, no do wszystkiego w zasadzie. Dzialanie takie samo a nie jest tak paskudne:). To znaczy ja to akurat nie mam z tym problemu dlatego uzywam i tego i tego, ale rozumiem,ze nie kazdy lubi takie swinstwa:) i wtedy sprawdza sie to mielone!

A propos siemienia, to jak ktos nie lubi pic tych glutów, to mozna kupic takie siemie mielone i dodawac do slatek,jogurtu, no do wszystkiego w zasadzie. Dzialanie takie samo a nie jest tak paskudne:). To znaczy ja to akurat nie mam z tym problemu dlatego uzywam i tego i tego, ale rozumiem,ze nie kazdy lubi takie swinstwa:) i wtedy sprawdza sie to mielone!
A no właśnie ,co dwie głowy to nie jedna.
Wiecie co mnie odrzuca od wszelkiego rodzaju jogurtów ,serków,deserków itd.Będzie chyba niedobór wapnia:sorry:.Troszkę sera żółtego poskubię i na tym koniec.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry