reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Miranda ciuszki fajne na resztę liczę z mała w środku;p
u mnie dziś leniwie ale pogodnie więc więcej na dworku siedziałam niż w domku szkoda było pogody bo ostatnio kiepska była i od razu humor ciut lepszy;p
biedna Aneta dobrze że powstrzymali skurcze, musi dobrze być dopiero początek czerwca nie wolno się rozpakowywać!!!

reklama
Dzieki dziewczyny za troske.Juz mi lepiej,pogadałm z M ,przespałam sie i znacznie lepiej sie czuje.
Widze ze wszystkim cos dolega.

Malinka jak te plecy Cie tak bola to sprbuj sie troszke pogimnastykowac,jak nie wiesz jak daj znac porobie zdjecia z mojej ksiazki w wkleje.Wiem ze to nie jest łatwe ale mi pomaga.Nie musisz cwiczyc po 2 godz. wystarczy 10-15 min.dzienie.

Hej!
My dzis zaliczyliśmy dzień w ZOO - potem jeszcze lody w Malinowej (mniammmmm pyszna lodziarnia polecam Warszawiankom). Po powrocie do domu tak mnie zaczał brzuch boleć, i Młody jakos się nie ruszał - ale teraz dostałam pare kopków - troche sie uspokoiłam.... ale czym bliżej końca tym bardziej sie boję...

A wogóle jakos słabo u mnie z nastrojem ostatnio coś płaczliwa się zrobiłam :zawstydzona/y:

EMY - pamietam o Tobie! Odzywaj sie do nas, trzymam kciuki za powodzenie terapi i aby czas Ci leciał szyyyyybko aż do dwóch kreseczek na teście :tak: Ściskam Cię mocno!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry