• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzień dobry :)))))))
Jakoś dziś spać nie umiem. Pewnie po wczorajszych zakupach :).

Miłego dnia życzę, bo dziś mój grafik wypełniony, więc mnie nie będzie.

Emy miło, że do nas zaglądasz. Mam nadzieję, że to ostatnie 3 chemie i będzie już tylko lepiej. :tak:
Trzymaj się.

Kasiu małe sprostowanie strona gotowa (Anet, ale jeszcze potrzymaj lokatora w brzuszku), mój posiedział 2 nocki i zrobił, kochany jest. Miał mi tylko szkic zrobić, a ja resztę, a on mi zrobił wszystko. No i jak tu go nie kochać :).

Aniu, a jak Areczek?

Wczoraj pojechałam do mamy o 9, zostawiłam dom w chaosie, bo w piątek nie byłam w stanie nic zrobić, a w tygodniu tylko z grubsza, więc wyglądało jakby tornado mi przeszło.
U mamy mi troszkę zeszło więc do domu ściągałam późno (jakoś grubo po 17). Mój z uśmiechem na ustach zszedł po mnie i po zakupy, więc stwierdziłam, że pospał sobie chłopak do późna i dobrze, a teraz trzeba będzie posprzątać ;/.
Wchodzę do domu, a tu niespodzianka pomyte, posprzątane, aż mi dech zaparło. Życzę każdej takiego mężczyzny w domu.

Ostatnia edycja:
Witam się z rana ja po spacerku z psem .Też spać cos nie mogę:-).Ja wczoraj też miałam niespodziankę w postaci posprzątanego mieszkania (siedziałam sobie jak hrabianka),a panowie biegali wokół mnie:-).
Humor psuje mi tylko ta pogoda już naprawdę zaczynam w depresję popadać:wściekła/y:.I nawet na poprawę się nie zanosi:crazy:

Dzieńdobry, no jak mój kiedyolwiek posprząta bez moich 2tygodniowych próśb i grużb to oficjalnie zgloszę cud.
Chogata, jak cie to pocieszy u nas też pogoda do d..y.Co prawda jeszcze nie pada ale na pewno zacznie, a wychodzimy na sprzedaż bagażnikową że tak to określe i założę sie żebez ciepłej kurki nie ma co wystawiać nosa za dzwi.

Mnie też ta pogoda dobija, nie mam w ogóle humoru.
Mój się stara jak może bym się uśmiechała i bym była w dobrym, ale niestety pogoda robi swoje.

Strasznie mnie głowa boli drugi dzień, muszę zmierzyć ciśnienie, ale podejrzewam że mnie wczoraj na tych zakupach przewiało i to zatoki sie odzywają. A niech to.

patrzcie co znalazłam!

Nie martw się, jeśli miewasz czasem kłopoty z koncentracją i z zapamiętywaniem nowych informacji. Pogorszenie pamięci pod koniec ciąży jest spowodowane przejściowym kurczeniem się komórek mózgowych kobiety, mija jednak w kilkanaście tygodni po porodzie.

patrzcie co znalazłam!

Nie martw się, jeśli miewasz czasem kłopoty z koncentracją i z zapamiętywaniem nowych informacji. Pogorszenie pamięci pod koniec ciąży jest spowodowane przejściowym kurczeniem się komórek mózgowych kobiety, mija jednak w kilkanaście tygodni po porodzie.
dobrze wiedziec:-D
jestem usprawiedliwiona:-D:-D:-D:-D

reklama
Ojej Basiu, uważaj, bardzo źle z twoim palcem? Ja szyję naprzemysłówce i nie wiem jak ale nie da sie tam po prostu pojechać po palcu, ale w zwykłej maszynie to nieraz sobie podłoże pod igłę.No nie jest to przyjemne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry