• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzien dobry laski.
Basiu masz talent, rozek i spodnie bardzo ladne. Ja mam problem nawet z przyszyciem guzika:zawstydzona/y: Wszystkie rzeczy do poprawek i z dziurkami itp. zbieram na jedna polke do szafy i raz na pol roku przyjezdza z mazur mama mojej przyjaciolki (krawcowa) i mi wszystko szyje i sie smieje ze mnie ze musi mnie nauczyc bo wstyd nie umiec nawet dziurki na szwie zaszyc:-D
Chogata w przyszlym tygodniu kolo srody ma sie zrobic lepiej a na dlugi weekend podobno bedzie upal.:sorry:

ta portki na upal uszyte a tu pogoda do du**:-D
Jak byly te gorace dni to polecialam do H&M i kupilam 2 sukienki zwiewne i getry za kolano na ciazowym. Nastepnego dnia pogoda sie popsula wiec leza dalej w reklamowce. No ale niestety sie jeszcze przydadza do sierpnia:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzien doberek.

U mnie po wczorajszych opadach słoneczko zaswieciło,moze podesle go troche do Was bo widze ze w Polsce cos z ta poogoda niezabardzo.

Jedziemy ogladac dzis wózek ogladac ,uzywany ale podobno prawie nówka.Zobaczymy.

Basia masz zdolnosci,ja to za leniwa jestem chociasz z szyciem to nie mam problemu.

witam i ja,dzis troszke lepiej sie czuje,bo po Isla prawie ból gardła zniknał,kupiłam też Prenatal i juz mnie w kosciach nie łamie,samopoczucie tylko do kitu i wizja remontu mnie dobiła,bo prawdopodobnie bede musiała z dziećmi wyprowadzic sie pod koniec tygodnia do rodziców i jestem zła,ale moze mi przejdzie,na razie to mam płacz na końcu nosa

Witam niedzielnie.
Za oknem szaro buro i deszczowo..... i oczywiście musiałam się przeziębić wrrr jak ja tego nie lubię :wściekła/y:
Wczoraj na giełdzie kupiłam parę ciuszków dla małej, takie małe ślicznośći po5 zł za szt kobieta przywozi z Anglii :-)

dzien dobry dziewczynki:-)
a u mnie pada od wczoraj, i pada coraz bardziej, szaro, buro...prawie jak u Ciebie Aneczka
kawe sobie nawet wypilam bo senna jestem od rana

Basia- no prosze jakie fajne rzeczy sobie uszylas:tak:
Piwonia- ty kobieto to zawsze klody pod nogi masz.:no:

a ja dzis mam ambitny plan znalezc stronke co bede mogla wszystko kupic za jednym zamachem:tak:i potem czekac tylko na dostawe

a mi tam przyjemność sprawia oglądanie malutkich rzeczy;p
ja się cieszę że chociaż wczoraj pogoda w miarę dopisała:)
ale dziś to ja nie wiem co tu robić:(
pogoda jesienna ani spacer ani nic wszyscy na kupie siedzimy i chyba za jakieś porządki szafkowe się weźmiemy bo nawet w telewizji(norma)nic nie ma:(

reklama
Witam laseczki niedzielnie!
Wczoraj mnie mój wygonił od kompa i nawet nie zdążyłam się pożegnać.
Dziś ja go wygoniłam hihi.
Pogoda u nas paskudna. Zimno strasznie jakby jesień była. Zastanawiam się w czym ja się do mamy na obiad wybiorę jak tak zimno jest. W żadną kurtkę się nie mieszczę!
Dla poprawy humoru włączam sobie Simy, bo co tu robić przy niedzieli?
Miłego dnia wam życzę i jak zwykle do zobaczenia w poniedziałek rano przy kawie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry