reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
kasia i tak u was wiecej slonca niz u nas:):):):) wiec ciesz sie:)
a my dzis chyba pojdziemy do wesolego misteczka jak nie bedzie padac:)dziewczyny sie juz doczekac nie moga:) szkoda ze ja se nie pojezdze:( a tak uwielbiam te wszystkie karuzele co adrenalinke podnosza:):)):):)
no nic.....w przyszlym roku znow bedzie:)

Witam :)
u nas dziś burza - słonko - burza - słonko i tak w kółko, teraz chwilę przejaśnienia

mały mnie ciśnie z prawej strony pod żebrami aż boli jak kopie, a z lewej to mnie głową chyba trąca bo też wielkie wybrzuszenie, dopiero widzę i czuję jaki on już duży musi być :)

hej dziewczynki:-)
ja przespalam wiekszosc dnia,
maz sie zrobil glodny i zrobil sam z wlasnej inicjatywy burritos, wiec dzis nie gotowalam, za to przejadlam sie (zawsze mam apetyt jak ktos inny przygotuje obiad)
teraz zgaga murowana;-)

i padac przestalo, ale slonecznie nie jest
zastanawiam sie nad spacerem....

Witam sie popołudniowo i z drozdzówka z serem:-D.

U mnie pogoda nienajgorsz roche słonica ,troche deszczu.

No i kupilismy bryke dla małej(zdjecie wrzuce na odpowiednim watku) i zapłacilismy smiesznie mało :tak:100funtów ze wszystkimi bajerami.Co najsmieszniejsze tym samym ludziom sprzedalismy jakis czas temu lodówkę:-D.

reklama
hej Motyl, no to fajnie ze wam sie udalo z zakupem:tak:
tez sie zastanawiam nad uzywanym wozkiem, mam juz taki na oku, aukcja sie konczy we wtorek,
spacerowka ale przystosowana od urodzenia, najwazniejsze ze sklada sie latwo jedna reka;-)
fotelik napewno nowy kupie ale z wozkiem zaryzykuje,

a inne zakupy dla dzidzi to gdzie robisz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry