reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
do jutra basia, super teczowo bylo u Ciebie:-) u mnie na tecze szans nie ma bo zachmurzenie duze ale i tak wyciagnelam mojego na krotki spacer bo przeciez przez te pogode to ciagle w domu, jak wiezien jakis siedzialam dwa dni

Mju- mnie boli i owszem jak dzidzia mi sie zle ulozy, to nawt chodzic nie moge czasem, widocznie mi na spojenie lonowe uciska, i czasmi takie okresowe pobolewania tez mam

Meggie- no duze juz te dzieci mamy, jak moj sie wypnie to polowa brzucha cala twarda, a jak jeszcze mu sie kopac zachce to tylko jecze tak mi daje popalic;-)

dobranoc Aneczka, jak widzisz avator zmieniony:-)

ja tez juz dobranoc mowie bo dzis caly dzien na necie spedzilam na rozpatrzeniu sie co kupic i skad i mam dosc na dzisiaj

trzymajcie sie w dwupaku dziewczynki
slodkich snow:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam wieczorkiem. U nas pogoda dopisała, słonko świeciło i nawet było ciepło. Nie żeby upały, ale źle nie byo. Byliśmy sprzedarzy bagażnikowej, ale nie było nic ciekawego. Teraz mieliśmy znajomych z dzieckiem na serniku który wczoraj zrobiłam. Pyszny z truskawkami.

Nie dość, że przestaję potrafić się wysłowić, to jeszcze mnie wtórny analfabetyzm dopadł - jak przeczytałam wasze odpowiedzi pod moim postem a potem jeszcze raz swój post to ilość błędów ort, które stworzyłam przyprawiła mnie o gorące, czerwone policzki :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Matko.......
Idę spać - cały wieczór szukałam po allegro - kupiłam 2 komp. pościeli (trochę ryzykując bo sprzedający ma tylko 5 komentarzy ale bardzo mi się podobały i bez baldachimu :tak:) i rozglądałam się za fotelikiem.....

Dobranoc

Ostatnia edycja:
witam sie i ja.ostatnio rzadko sie odzywam na forum-kiepsko cos sie czuje.dzisiaj wizyta u lekarki a pozniej u poloznej wiec moze dostane odpowiedzi na moje przypadlosci ostatnie..pozdrowki dziewczyny i milego dzionka.

Witam się z ranka ;) Juz od 5:30 spać nie mogę jakoś.. ;(
Wczoraj dostaliśmy z moim zaproszenie na ślub do kuzyna ;) Tylko ze na 29 sierpnia :P:P iekawe czy sie wyrobie do tego czasu :P żeby na ślubie być juz bez brzuszka :D Zobaczymy jak sie dzidzi bedzie spieszyć na świat :D

witam sie z kawa:-D
mi od 5 slonce w oknie wisi wiec spanie na raty:-D
ja wypije kawe i jade z pzyjaciolka robic tatuaz:-D
toche sie boi i potzebuje towazystwa:-D

wiecie co zauwazylam:szok:
jak zaczelam siodmy miesiac nie puchna mi rece ani nogi:-D
mam spokoj:-D
a tak ani kawy nie umialam zobic:sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama