reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Coś mi bb szwankuje, wczorajsze posty pokazuje jako dzisiejsze. U nas też słonko, a ja wizytę mam dopiero 23.06, a w czwartek glukozę. Kupiłam glikometr i sama sprawdzam i wyniki mam dobre, więc si e nie martwię czwartkiem. Zaczynam wierzyc że mnie ominie cukrzyca, chociaż wszyscy lekarze mnie zapewniali że są małe szanse na to.

Ja ze śniadaniem nie mam problemu , zawsze przed praca płatki z mlekiem albo jak dzisiaj z jogurtem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzień dobry, piękny i słoneczny ;-)

u mnie na śniadanie: kanapki z bułeczki pełnoziarnistej z szynką, pomidorem i ogórkem + jogurt z malinami.

idę dziś na sushi :-D:-D:-D:-D co prawda nie będę mogła zjeść tego co najbardziej lubię, bo surowego nam nie można, ale zawsze coś tam wybiorę...
A w niedzielę mamy 1 rocznicę ślubu.... mój mąż jakieś atrakcje przygotował, ale nie chce zdradzić, co...

To i ja sie przywitam:-D
Ktos mi to smaka jajecznica zrobil. Co prawda sniadania jeszcze nie jadlam ale nnnnna paczka tez ochota sie zrobila:tak::tak:
Ja to mam ambitne plany na obiad. Zrobie kotleciki drobiowe i sie z dzieciakami opchniemy:-D:-D
Od rana wzielo mnie dzis na sprzatanie co pewnie odcierpie przez reszte dnia, ale znajac mojego ostatniego lenia pozniej nie posprzatalabym wcale.:baffled::baffled:
Pogoda narazie ladna ale juz w tv trabia ze po poludniu burze miejscami gwaltowne wrrrrr. A moje truskawki w ogrodku nigdy chyba nie dojrzeja.
Malinka a jak twoje masz juz wysyp??Bo juz dosc dawno pisalas ze zaczynaja dojrzewac a u mnie nadal zielone.:eek::eek:
Milego dnia dla wszystkich

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry