reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kasiu mam bardzo dużo truskawek!!teściowa zbiera codziennie prawie cały koszyk!!
Z chęcią bym Wam dała bo u mnie się zaczynają marnować-będę musiała zacząć je mrozić bo szkoda wyrzucać !!!
A u nas truskawki do 5 zł są,a sąsiad z wioski sprzedaje po 4zł

Mi w tym roku smakują jak nigdy dotą oczywiście w sezonie zjadłam może ze 3-4 kg i to wszystko a teraz od 2 tyg.codziennie kilo a na weekend 2 kg i to już zazwyczaj w sobotę koniec mam:eek:

Witam serdecznie z rana:-D

Mam dużo do nadrobienia na forum ale czasu też nie za bardzo na to wszystko :-(

Mam nadzieję że u Was wszystko wporządku. Ja się biorę za jedzenie śniadania i doginam do miasta dalej załatwiać papiery do tego naszego ogrzewania.
U mnie ładna pogoda ale tak jak pisąła Kasia po południu burze mają być, zobaczymy.

Kasiu a u nas kompoty to jakoś nie idą:baffled:
Ale poluje na MALINKI!!!!!!!!!!!!!uwielbiam je!!!I musze sobie kupić ich dużo!!!!Zrobie sok bo uwielbiam taki do cherbatki.He he Malinka lubi malinki:-D

Witam sie ,u mnie dzis tez sloneczko....ale tez burze zapowiadaja na wieczor...wrrr..:crazy:..
A co do obrzarstwa to wciagnelam wlasnie talerz klusek z truskawkami,wczoraj zebralam juz swoje,ale jeszcze nie ma ich za duzo....
W sklepach u nas tez ok 5 zl,a na targu po 3 jak u Kasi....
A co do jajecznicy to ja tez wczoraj jadlam,jak Aneczka...ale nic mi na szczescie nie bylo.....Malinka tylko ze ja mialam az z 3 jajek....z 1 to bym sie nie najadla...hi,hi....:szok:
Opalilam sobie wczoraj dekold i dzis mnie swedzi...hi,hi....:-D

Kasiu a u nas kompoty to jakoś nie idą:baffled:
Ale poluje na MALINKI!!!!!!!!!!!!!uwielbiam je!!!I musze sobie kupić ich dużo!!!!Zrobie sok bo uwielbiam taki do cherbatki.He he Malinka lubi malinki:-D

Malinka,a dzemy probowalas...ja uwielbiam z truskawek i cala moja rodzinka....czekam az sie dobrze zaczna i do dziela....:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry