reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Więc dobrze Sempe że poszłaś do tego lekarza. Trzymam kciuki, żeby antybiotyk szybko zadziałał.
I idę się wziąć do roboty, bo jak siedzę z wami dłużej niż do 9 to potem nic nie mam zrobione. I chodzę zła na siebie jak osa. Albo przed powrotem mojego z pracy latam na podwyższonych obrotach a potem zdycham.
Odezwę się po powrocie od lekarza.
Miłego słonecznego dnia wam życzę :)

reklama
Pa Efe i daj znac koniecznie jak po wizycie....

Malinka to ci nie zazdroszcze i remontu i nieodpowiedzialnego mezulka.....musisz go zmobilizowac jakos....:eek:

Anet on powiedział że od przyszłego tygodnia zacznie coś robić-ale on już wtedy będzie pracować i tylko popołudniami będzie coś robić a co za tym idzie wszystko się wydłuży.
A jak mu powiedziałam że co będzie jak nie daj boże urodze wcześniej to mi powiedział że przecież jest pokój gościnny wolny....słów brak!!!!!!!!!!!!!:no::wściekła/y::wściekła/y::crazy:
ide w końcu do tych garów~!

fajnie ze macie dzis wizyty, ja mam w poniedziałek 15tego.
dajcie znac co tam u Was:-)

mi się wczoraj pralka popsuła i nadal mam w niej mokre prawie, facet przyjdzie po 14.00 a wymianę kaloryferów przenieślismy na jutro rano, boję się tego bałaganu!

Iwonka zyczę cierpliwosci przy remoncie i nie przepracowyj się za bardzo!! ja tez mam postanowienie ze nie będę się forsować mam nadzieję dotrzymać słowa.
A nie możesz się popakować w większe worki?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry