reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Jak dziś wszystko będzie ok u lekarza to jutro wybiorę się z moim do hurtowni i zrobię w końcu zakupy dla maleńkiej. Jak już to wszystko będę miała to się wezmę w końcu za porządki.
Nie pisałam wam ale moja mama wyciągnęła z piwnicy moje ciuszki po 28latach. Przeprała i powiem, że tragiczne nie są. Nie widziałam wszystkich ale wszystkie wezmę, żeby jej nie zrobić przykrości.

reklama
A ja wczoraj wypralam wozek po Gosi ....i musze stwierdzic ze nawet w dobrym stanie jest po praniu....prawie jak nowy.....hi,hi...a obawialam sie ze nie bedzie sie nadawal i trzeba bedzie kupic nowy....:-D
Lozeczko tez mam po niej....ale nic wiecej.....hi,hi....
Tyle ze moj nic nie pozwala kupowac wczesniej....bo wiecie te glupie przesady...wrr....:rofl2:

Anet ja zawsze robie dżemy z truskawek i pomarańczy ale tak pod koniec sezonu truskawkowego bo od tego sąsiada dostaje kilka wiader:tak:Ale nie wiem jak w tym roku będzie,chyba zrobie kilka słoiczków wcześniej póki mam siłe stać i coś robić....

Ide garki zmyc.....

Aneta mi mój ciągle powtarza, że mamy jeszcze czas. A ja już zaczynam zaraz 30 tydzień i jak sobie pomyślę, że ciąża donoszona to taka 37 tygodni to mam stresa :/

hej:-)
zazdroszczę wam przygotowywania wyprawki ja nic jeszcze nie mam uszykowane ale datę w kalendarzu mam zaznaczoną że 14 lipca mam się za to wszystko zabrać:szok::-D

rodzinny wczoraj przeraził się moim stanem, ostre zapalenie górnych dróg oddechowych, antybiotyk na 7dni i tabletki hamujące kaszel, który wykonczył mnie i rodzinkę, nie wiedziałąm że od silnego kaszlu mogą się wiązadła macicy naderwać:no:

Efe...hi,hi....tez mam stresa,ale z Gosia wszystkokupilam po porodzie (nawet wozek) wiec i teraz tez nie bedzie zle...w sklepach jest przeciez wszystko oby kasa tylko byla....
Wiem ze wygodniej i troche taniej jesli zaczyna sie wczesniej,bo wydatki rozloza sie na raty,ale ja sobie odkladam kase co miesiac,wiec moze nie bedzie tak zle....
A dodam ze Gosie urodzilam po terminie 5 dni....to dopiero stresa mialam,bo nie wiedzialam czego mam sie spodziewac,a moz w delegacje wtedy jezdzil,wiec u mamy 2 tyg.przed siedzialam...hi,hi....:-D

Hej Aga!!!

Wiecie co mój to już nie patrzy na to że kupuje nawet nic mu nie mówiąc coś dla dzidzi.
Ale mnie dobija to że ma od dziś urlop i zamiast wziąć się za malowanie pokoju-a sporo jest tu do zrobienia bo trzeba najpierw odpleśnić pokój i kaloryfer wymienić i w ogóle cały pokój do remontu od podstaw!!To on co robi!Jeździ do kuzyna mu chatę robi na szlak mnie trafił bo myślałam że przez ten tydzień to zrobi pokój i ja będę mogła już wszystko przygotować:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

reklama
Zaległości poczytane, idę robić śniadanko i po truskawki będę musiała się też przejść :tak: Dziś muszę jeszcze do pracy na pare godzin pójść porządki porobić :-( a tak mi się nie chce..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry