reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
manti nie wiem ale rennie można więc manti penie też...
reklamy są z dwa tygodnie już i faktycznie gorzej...

tak, słyszałam ze manti mozna

sama własnei wziełam pierwsza tablete dzisiaj w nocy bo nie wyrabiałam- to tabletka do ssania...ale w nocy troche trudno, bo jak sen moży to mi się w ryjku ropuściła bleee:-D no a połykac całej jej nie mozna...

ale teraz znowu cos chyba bierze mnei zgaga ale leciutko...

jest jeszcze manti w postaci mleczka:tak:

reklama
Nieraz jest tak z tymi lekami ,że można uzywac w ciązy tylko firmy farmaceutycznej nie stać na wydanie kupy pieniędzy na pozytywne opinie instytutu matki i dziecka bo to wymaga i czasu i pieniędzy.Dlatego nieraz pisze na ulotce,że albo nie mozna wogule stosować albo po konsultacji z lekarzem (niektóre z nas przeciez miały przepisywane takie leki ,na których było napisane ,że zarzywac po konsultacji)a w gruncie rzeczy okazało się,ze nie ma przeciwskazań tylko dana firma nie ma pozytywnej opini z instytutu .Wiem coś nw ten temat bo kupe lat procowałam w firmie farmaceutycznej i ona równiez starała się o takie certyfikaty a póki co na ulotce musiało pisac ,że nie nalezy stosowac w ciązy czy małym dzieciom (albo ,że moża stosować u dzieci powyżej 6 lat) .Oczywiscie nie wypowiadam się na temat lekrstw zaw. sterydy ,antybiotyki itd..Chodzi mi głównie o leki ziołowe ,homeopatyczne itp.

Ja na razie oprócz bóli miednicy i kregosłupa nie mam innych dolegliwości (oby tak dalej bo ból jest do wytrzymania).To jak was czyatm to serdecznie współczuję i mam cichą nadzieję ,że przynajmniej niektóre z nas to ominie lub chociaż zelży:-):-):-)

manti nie wiem ale rennie można więc manti penie też...
reklamy są z dwa tygodnie już i faktycznie gorzej...

ja w poprzedniej ciąży miałam na hemoroidy czopki homeopatyczne takie mozna
ja jem manti i wolno w ciąży go brac
co do hemoroidów miałam po ciąży i stosowałam maść,nie pamietam jaką ale bardzo szybko mi pomogła,teraz pewno tez bede miała tym bardziej,że ja juz mam żylaka(chyba?)bo go obserwujemy tylko w innym miejscu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry